Αναλυτικές προβλέψεις σύμφωνα με το tlife και την Αλίντα Κανάκη για τα αισθηματικά, τα επαγγελματικά, τα οικονομικά και την υγεία σας.

ΚΡΙΟΣ

Επαγγελματικά: Αντικειμενικότητα και αυτοκυριαρχία απαιτείται στις κρίσεις σου σήμερα με τη Σελήνη στον Καρκίνο. Δεν θα ωφελούσε κανέναν εάν ξεσπάθωνες κατά τον προσφιλή σου τρόπο. Εσωτερικό μπέρδεμα θα νιώσεις σήμερα. Απρόσμενες προτάσεις όμως θα βρεθούν και σωτήριες λύσεις δεν θα αργήσουν να έρθουν.
Αισθηματικά: Κάποιο μέλος της οικογένειάς σου ίσως να αντιμετωπίζει ένα μικρό πρόβλημα υγείας. Φρόντισε όμως και τον εαυτό σου για να μην πέσεις και εσύ. Η επιλογή που θα κάνεις τώρα θα επηρεάσει σε σημαντικό βαθμό την μετέπειτα ζωή σου, για αυτό θα πρέπει να γίνει σε σοβαρότητα και μετά από ώριμη σκέψη.
Ευνοούνται: Προσωπικότητα, προσωπική λάμψη, διασκέδαση, δημιουργία, έρωτας, παιδιά, τύχη.
Δοκιμάζονται: Παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις, εργασία και υγεία.
Τυχεροί αριθμοί: 30, 21, 12, 3, 22, 8.

ΤΑΥΡΟΣ

Επαγγελματικά: Το εξάγωνο του Ποσειδώνα ευνοεί την ανάπτυξη. Γενναιοδωρία μέχρι σπατάλης ή ίσως πολύ ακριβές αγορές χαρακτηρίζουν την μέρα σου. Προσοχή στο πορτοφόλι σου σήμερα!
Αισθηματικά: Η φαντασία σου και το εξάγωνο του Ποσειδώνα οργιάζει και σε απομακρύνει από την πραγματικότητα. Προσγειώσου και επικεντρώσου στις δράσεις σου, πριν χαθεί η μέρα, μαζί με κάποιες ευκαιρίες που προσφέρει το πλανητικό σκηνικό, αν ανήκεις στις singles του ζωδιακού.
Ευνοούνται: Παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις, φαντασία, έμπνευση, οικιακή ζωή.
Δοκιμάζονται: Φίλοι και κοινωνικές ομάδες, διασκέδαση, δημιουργία, έρωτας, παιδιά, τύχη.
Τυχεροί αριθμοί: 31, 22, 13, 4, 21, 10.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Επαγγελματικά: Απόφυγε τις καταναλωτικές κραιπάλες, ώστε να μην ξεφύγεις από τον προϋπολογισμό σου.  Το σημαντικότερο πράγμα σήμερα είναι ότι μπορείς να διαγνώσεις τα πραγματικά αισθήματα των άλλων απέναντί σου και να έχεις έτσι κι εσύ την αρμόζουσα συμπεριφορά.
Αισθηματικά: Η Αφροδίτη από τον άξονα του Υδροχόου ευνοεί τον αισθηματικό τομέα. Ο έρωτας και το χρήμα δεν κρύβονται όπως θα ξέρεις. Η πίεση της προηγούμενης, σε συνδυασμό με τα παράπονα του συντρόφου σου που νιώθει παραμελημένος, σου δημιουργούν έντονο άγχος.
Ευνοούνται: Φίλοι και κοινωνικές ομάδες, επικοινωνίες, μικρά ταξίδια, αδέλφια και συγγενείς.
Δοκιμάζονται: Καριέρα, κοινωνική καταξίωση, φαντασία, έμπνευση, οικιακή ζωή.
Τυχεροί αριθμοί: 32, 23, 14, 5, 24, 8.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Επαγγελματικά: Το τετράγωνο του Ουρανού παρεμβάλει εμπόδια σήμερα. Τα ζητήματα καθημερινότητας, λογαριασμοί, υποχρεώσεις, θα σε απασχολήσουν έντονα. Η μέρα είναι γεμάτη ένταση και είσαι υπερευαίσθητη. Ακόμη κι αν έχεις δίκιο, απόφυγε να δώσεις διαστάσεις και φέρσου συντηρητικά.
Αισθηματικά: Το σημερινό Σάββατο θα επιθυμήσεις να πάρεις κι εσύ τη μερίδα ευτυχίας που σου ανήκει. Η διασκέδαση, ο έρωτας, η δημιουργία έχουν τον πρώτο λόγο. Στον έρωτα, δεν σημαίνει πως θα δημιουργήσεις οπωσδήποτε κάποια νέα σχέση, αλλά ότι οι σχέσεις που δημιουργούνται τώρα θα έχουν την υπόσχεση της διάρκειας.
Ευνοούνται: Καριέρα, κοινωνική καταξίωση, υλική ασφάλεια και τα υλικά αγαθά.
Δοκιμάζονται: Μακρινά ταξίδια, ανώτερη εκπαίδευση, δικαστικά θέματα, επικοινωνίες, μικρά ταξίδια, αδέλφια και συγγενείς.
Τυχεροί αριθμοί: 33, 24, 15, 6, 21, 12.

ΛΕΩΝ

Επαγγελματικά: Ο Ερμής από τον 6ο οίκο, τον τομέα της τύχης, ευνοεί τα τυχερά νούμερα που δίνουμε παρακάτω. Αν και πολλά πράγματα υπόσχονται αλλαγές προς το καλύτερο, δείξε προσοχή, σύλλεξε πληροφορίες και μην κάνεις βιαστικές κινήσεις που θα αποβούν μοιραίες αργότερα.
Αισθηματικά: To περιβάλλον σήμερα φαίνεται μάλλον περίπλοκο. Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να αντιμετωπίσεις  δυσκολίες σε σημαντικά ζητήματα οικογενειακά, να σου αναθέσουν μια περίπλοκη αποστολή  οι συγγενείς σου ή, λόγω απροσεξίας, να αποκαλύψεις το μυστικό κάποιου. Το πλανητικό σκηνικό κρύβει παρασκήνιο. Ίσως το πιο αισιόδοξο σενάριο αυτής της ημέρας είναι η ηθελημένη απομόνωσή σου. Κάνε πράγματα που δεν προκαλούν αντιπαραθέσεις με τους γύρω σου, αν είσαι single ή δεν θα σε ρίξουν ψυχολογικά. Το βράδυ κάνε κάποια δραστηριότητα που σε  ευχαριστεί, ώστε να αποβάλεις το στρες της μέρας.
Ευνοούνται: Μακρινά ταξίδια, ανώτερη εκπαίδευση, δικαστικά θέματα, προσωπικότητα, προσωπική λάμψη.
Δοκιμάζονται: Κληρονομιές, δάνεια, οικονομικά θέματα, υλική ασφάλεια, υλικά αγαθά.
Τυχεροί αριθμοί: 34, 25, 16, 7, 26, 8.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Επαγγελματικά: Τα σχέδιά σου ξαφνικά μπορεί να πάρουν μια περίεργη τροπή. Επικεντρώσου σε ό,τι έχει πραγματική αξία να αφιερώσεις το χρόνο και την ενέργειά σου και άφησε πίσω όλα τα υπόλοιπα. Απόφυγε κάθε κόντρα τόσο στο σπίτι, όσο και στη δουλειά σήμερα.
Αισθηματικά: Ξαφνικά σκαμπανεβάσματα μπορούν να δημιουργήσουν μια τρελή ατμόσφαιρα σήμερα στον αισθηματικό σου τομέα. Δες που θα σε πάει η μέρα για να ενεργήσεις ανάλογα.
Ευνοούνται: Κληρονομιές, δάνεια, οικονομικά θέματα, παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις.
Δοκιμάζονται: Συνεργασίες, θέματα γάμου, προσωπικότητα, προσωπική λάμψη.
Τυχεροί αριθμοί: 35, 26, 17, 8, 21, 14.

ΖΥΓΟΣ

Επαγγελματικά: Αν και θα υπάρχει μεγάλη κινητικότητα, κυρίως επικοινωνιακή, στο χώρο των επαγγελματικών σου, απόφυγε τη λήψη σημαντικών αποφάσεων σήμερα, καθώς η μέρα δεν προβλέπεται να είναι σπουδαία.
Αισθηματικά: Η υπερευαισθησία σου σήμερα σε συνδυασμό με την ανάγκη σου για επικοινωνία, σίγουρα θα σε οδηγήσει σε κάποια συνάντηση, αν είσαι single. Απόφυγε ακανθώδη θέματα και μια τάση προς την γκρίνια, αν είσαι δεσμευμένη.
Ευνοούνται: Συνεργασίες, θέματα γάμου, φίλοι και κοινωνικές ομάδες.
Δοκιμάζονται: Εργασία και υγεία, παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις.
Τυχεροί αριθμοί: 36, 27, 18, 9, 28, 8.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Επαγγελματικά: Η Σύνοδος του Άρη σήμερα ευνοεί τον επαγγελματικό τομέα. Ενδιαφέρουσες ειδήσεις ή συζητήσεις θα φέρει η μέρα. Ασυνήθιστες και  εντυπωσιακές δραστηριότητες θα σε ενθουσιάσουν. Απόφυγε οικονομικές συναλλαγές ή ξεκίνημα νέων εγχειρημάτων.
Αισθηματικά: Σήμερα Σάββατο με τη Σελήνη στον Καρκίνο άκουσε τι έχουν να σου πούνε οι άλλοι, έστω κι αν νιώθεις πλήξη ή εκνευρισμό. Ίσως τελικά να έχεις να μάθεις κάτι. Απόφυγε εντάσεις και λογομαχίες με το αγαπημένο σου πρόσωπο.
Ευνοούνται: Εργασία και υγεία, καριέρα, κοινωνική καταξίωση.
Δοκιμάζονται: Διασκέδαση, δημιουργία, έρωτας, παιδιά, τύχη, φίλοι και κοινωνικές ομάδες.
Τυχεροί αριθμοί: 37, 28, 19, 10, 1, 21, 16.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Επαγγελματικά: Το εξάγωνο του Ήλιου ευνοεί την επέκταση στον επαγγελματικό τομέα. Νέοι τομείς δράσης εμφανίζονται μπροστά σου. Κράτησε τις ιδέες σου για τον εαυτό σου μέχρι τη στιγμή που θα είσαι σίγουρη για τον εαυτό σου και για την κατεύθυνση που θέλεις να ακολουθήσεις.
Αισθηματικά: Μη χάσεις σήμερα την αυτοκυριαρχία σου, απέναντι στον άνθρωπο που λατρεύεις. Τα άστρα δεν ευνοούν τον αισθηματικό τομέα. Η κυκλοθυμική σου διάθεση μπορεί να προκαλέσει εντάσεις με οριστικές ρήξεις.
Ευνοούνται: Διασκέδαση, δημιουργία, έρωτας, παιδιά, τύχη, μακρινά ταξίδια, ανώτερη εκπαίδευση, δικαστικά θέματα.
Δοκιμάζονται: Φαντασία, έμπνευση, οικιακή ζωή ,καριέρα, κοινωνική καταξίωση.
Τυχεροί αριθμοί: 38, 29, 20, 11, 2, 30, 8.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Επαγγελματικά: Ο Ήλιος σε τετράγωνο παρεμβάλει εμπόδια. Απόφυγε όσο μπορείς τις συζητήσεις που μπορεί να καταλήξουν σε καυγάδες. Φρόντισε να διοχετεύσεις την ενέργειά σου σε κάποια απασχόληση, κατά προτίμηση χειρωνακτική.
Αισθηματικά: Ο υπέρμετρος εγωισμός σε τυφλώνει με συνέπεια να θέτεις σε κίνδυνο τη σχέση σου. Προσπάθησε να κουμαντάρεις τις συναισθηματικές σου εξάρσεις και να εκλογικεύσεις τις καταστάσεις. Κυριαρχεί έντονη δημιουργικότητα και πάθος, αν είσαι single. Μοιραίος έρωτας αλλά και υψηλή καλλιτεχνική διάθεση. Μην ξεφύγεις μόνο από το μέτρο.
Ευνοούνται: Φαντασία, έμπνευση, οικιακή ζωή, κληρονομιές, δάνεια, οικονομικά θέματα.
Δοκιμάζονται: Επικοινωνίες, μικρά ταξίδια, αδέλφια και συγγενείς, μακρινά ταξίδια, ανώτερη εκπαίδευση, δικαστικά θέματα.
Τυχεροί αριθμοί: 30, 21, 12, 3, 22, 8.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Επαγγελματικά: Ο Ποσειδώνας, κυβερνήτης των οικονομικών, των αγαθών, της τύχης, βρίσκεται στο ζώδιο των Ιχθύων και στον 2ο οίκο στο ζώδιο του. Στα οικονομικά λοιπόν θέματα θα έχεις έντονη φαντασία, οπότε πρόσεξε μήπως χάσεις την επαφή σου με την πραγματικότητα. Χρησιμοποίησε και το ένστικτό σου.
Αισθηματικά: Το εξάγωνο του Ποσειδώνα σήμερα γεμίζει τον αισθηματικό σου τομέα με ονειρικό χρώμα, αν είσαι single. Επειδή σήμερα θα έχεις την τάση να μην ανεχτείς καμία πίεση και κανέναν περιορισμό από το περιβάλλον σου, απόφυγε πρόσωπα και καταστάσεις που θα σου δημιουργήσουν πρόβλημα.
Ευνοούνται: Επικοινωνίες, μικρά ταξίδια, αδέλφια και συγγενείς, συνεργασίες, θέματα γάμου.
Δοκιμάζονται: Η υλική ασφάλεια και τα υλικά αγαθά, κληρονομιές, δάνεια, οικονομικά θέματα.
Τυχεροί αριθμοί: 31, 22, 13, 4, 23, 8.

ΙΧΘΕΙΣ

Επαγγελματικά: Το πέρασμα του Ουρανού από το δεύτερο οίκο σου, θα σημάνει αλλαγές στον οικονομικό κυρίως τομέα, αλλά και σε ό,τι θεωρείται σαν αξία στη ζωή σου. Οι αλλαγές στα οικονομικά σου, μπορεί να σημαίνουν κέρδη, μπορεί όμως και ζημίες. Η φύση του Ουρανού είναι τέτοια που δεν μπορεί να καθορισθεί ακριβώς η επίδρασή του.
Αισθηματικά: Πολλές οι επαφές, έντονη η διασκέδαση, πολλές οι γνωριμίες και πολύ σεξ, αν είσαι single! Το πλανητικό σκηνικό θα σε φέρει πολύ κοντά σε κάποιο άτομο που θα γνωρίσεις. Η θέση του Δία στο ωροσκόπιό σου ευνοεί την αισθηματική σου ζωή και την επικοινωνία.
Ευνοούνται: Η υλική ασφάλεια και τα υλικά αγαθά, εργασία και υγεία.
Δοκιμάζονται: Προσωπικότητα, προσωπική λάμψη, συνεργασίες, θέματα γάμου.
Τυχεροί αριθμοί: 32, 23, 14, 5, 22, 10.