Η αγαπημένη μουσική σκηνή που βρίσκεται στο κέντρο της Πάτρας, είναι μία.

To Metropolis Live στην οδό Τσαμαδού 19, σε ένα χώρο που έχει μεγαλώσει γενιές και γενιές Πατρινών και που φυσικά έχει αγαπηθεί από φοιτητές, νέους, αλλά και μεγαλύτερους. Είναι ένας χώρος που απευθύνεται σε όλους, όμως, έχει αγαπηθεί για πολλά χρόνια από τη νεολαία που έχει ζήσει εκεί, ορισμένα από τα καλύτερα γλέντια της. 

Ο χώρος αυτός λοιπόν, το φετινό χειμώνα έχει κάνει μία δυναμική επανεμφάνιση στη νυχτερινή ζωή της Πάτρας, φέρνοντας ένα πρόγραμμα, με σημαντικούς και ανερχόμενους καλλιτέχνες, με μουσικές βγαλμένες μέσα από το παλιό λαϊκό τραγούδι, αλλά και το πιο σύγχρονο.

Μουσικές που έχουμε ταυτίσει με τους μεγαλύτερους έρωτες και τις σημαντικότερες συγκινήσεις μας, μέσα σε ένα χώρο οικείο και φιλόξενο, φτιαγμένο με τέτοιον τρόπο για να μας κάνει να νιώθουμε σαν στο σπίτι μας, σε ένα στέκι που παρέχει όλες εκείνες τις υπηρεσίες που χρειαζόμαστε για να περνάμε καλά τις νύχτες μας. 


Το Metropolis Live είναι κοντά μας, ξεκινώντας από το βράδυ της Παρασκευής, δίνοντας τη σκυτάλη στη νύχτα του Σαββάτου και κορυφώνοντας τη διασκέδαση, το απόγευμα της Κυριακής, ανοίγοντας τις πόρτες του από τις 17:00 και φτάνοντας μέχρι αργά το βράδυ.

Έχουμε και λέμε με λίγα λόγια: Μπουζούκια all night και all day για ένα τριήμερο, από την Παρασκευή έως και την Κυριακή. Τι άλλο θέλουμε όλοι όσοι αγαπάμε την ελληνική μουσική και την original λαϊκή διασκέδαση; Τίποτα περισσότερο και φυσικά τίποτα λιγότερο.

Το Metropolis Live να είναι καλά και να μας περιμένει εκεί, στο γνωστό στέκι!