Μπορεί να μην έχει παίξει και πάλι το ρόλο του τελάλη, ο απόφοιτος της Δραματικής Σχολής του ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας, Τάσος Χρυσόπουλος, όμως από την πρώτη στιγμή που ανέβηκε στο άρμα, έδειξε ιδιαίτερα άνετος και είχε μία επικοινωνία με τον κόσμο από όπου κι αν περνούσε. 

Φωνάζοντας τον ερχομό του Πατρινού Καρναβαλιού με το γνωστό "Ακούσατε, ακούσατε..." και το "Άνιθο, σπανάκι, ρύζι" σκόρπισε στους δρόμους της Πάτρας το μήνυμα της χαράς και της αισιοδοξίας, καλώντας ταυτόχρονα τους Πατρινούς να βρίσκονται στην τελετή έναρξης της πλατείας Γεωργίου, το βράδυ του Σαββάτου. 

Ο ίδιος ήταν ντυμένος με ένα ροζ καρναβαλικό κουστούμι, με ένα όμορφο ψηλό καπέλο και γενικότερα η αμφίεση του, ανταποκρίθηκε και με το παραπάνω στο ρόλο του. Χόρευε, έδειξε να είναι κεφάτος και μέσα στο πνεύμα του τελάλη. Βέβαια ακούστηκαν κάποια σχόλια για το σκονισμένο του άρμα, όμως όλα αυτά ήταν λεπτομέρειες και δεν έχουν χαλάσει την γενικότερη θετική εικόνα. 

Ο τελάλης είναι κι αυτός ένας θεσμός για το Πατρινό Καρναβάλι που σίγουρα θα πρέπει οι αρμόδιοι να του δίνουν κάθε χρόνο το ανάλογο βάρος. Φέτος οι τελάληδες θα είναι δύο, με τον Τάσο Χρυσόπουλο να συμμετέχει στην παράδοση του καρναβαλικού λάβαρου το πρωί του Σαββάτου στο δημαρχείο της Πάτρας και την σκυτάλη να παίρνει ο Χρήστος Καλπουζάνης, ντυμένος Χατζηαβάτης, στο πλαίσιο της εκδήλωσης της τελετής έναρξης που θα ακολουθήσει το βράδυ.  

Το απόγευμα της Παρασκευής ο τελάλης μπαίνει στο ιστορικό κέντρο της Πάτρας, καθώς η βασική του πορεία μέχρι τώρα ήταν στις συνοικίες της πόλης.  Η διαδρομή του τελάλη και του μουσικού του άρματος θα είναι η εξής για το βράδυ της Παρασκευής: Πετρωτό –Πατρών Κλάους-Κουκούλι-Γεν. Νοσοκομείο Αγ. Ανδρέας-Μαρούδα-Γούναρη-Κορίνθου-Πλ. Γεωργίου-Κορίνθου-Αγ. Σοφίας-Κωνσταντινουπόλεως-Μαιζώνος-Κολοκοτρώνη-Οθωνος Αμαλίας-Ερμού-Καραϊσκάκη-Κολοκοτρώνη-Μαιζώνος-Αγ. Νικολάου-Κανακάρη-Γούναρη-Αγ. Ανδρέου-Καρόλου-Ρήγα Φεραίου-Αράτου-Μαιζώνος-Αγ. Νικολάου-25ης Μαρτίου-Γερμανού-3ου Ορειβατικού-Πλατεία Μαρούδα-Πατρών Κλάους-Πετρωτό.