Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό People και τον Μαρίνο Βυθούλκα και ξεκαθαρίζει όλα όσα ακούγονται όσον αφορά το τηλεοπτικό της μέλλον. Στις αρχές Φεβρουαρίου ολοκληρώνεται ο δεύτερος κύκλος του My Style Rocks και πριν καλά καλά τελειώσει, ακόμη μία φήμη έκανε το γύρο του Διαδικτύου: Μια φήμη που την ήθελε να παραμένει στο ΣΚΑΪ για να παρουσιάσει το Survivor Πανόραμα.

«Με τιμάει πολύ όταν ακούγεται το όνομά μου, και ειδικά σε τέτοιου είδους πρότζεκτ. Έχω, όμως, ως αρχή να μιλάω με δεδομένα και όταν πλέον έχει γίνει μια οριστική συμφωνία. Έτσι λειτουργώ όλα αυτά τα χρόνια. Σίγουρα έχουν γίνει ανεπίσημες κουβέντες για πολλά πράγματα όλα αυτά τα χρόνια, αλλά δεν έχει νόημα να βγαίνω και να λέω κάτι που μπορεί να μην πάρει ποτέ σάρκα και οστά. Όσον αφορά το Survivor Πανόραμα, δεν ξέρω αν θα ήταν ένα πρόγραμμα που θα μου ταίριαζε. Εξάλλου αυτή την περίοδο παρουσιάζω ένα show που μου αρέσει πάρα πολύ, είναι στο peek του και δεν είναι ωραία να συζητάω για κάτι άλλο πριν ακόμα ολοκληρωθεί η εκπομπή που βρίσκεται στον αέρα» λέει με ειλικρίνεια.

Έχοντας ξεκινήσει μια συνεργασία με την Acun Medya, υπάρχει η πρόθεση και από τις δυο πλευρές ώστε να συνεχιστεί; «Για μένα είναι σίγουρα η προτεραιότητά μου. Είναι επαγγελματίες και μου έχουν φερθεί άψογα. Από εκεί και πέρα, θα μιλήσω δημόσια μόνο αν υπάρχει κάποια συγκεκριμένη συμφωνία», αναφέρει η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.