Τη δική τους μάχη δίνουν τα κορίτσια της εθνικής ομάδας πυγμαχίας στο 8o Nations Cup της Σερβίας, με τρεις Πατρινές αθλήτριες να αγωνίζονται με τα "γαλανόλευκα". 

Η Αντωνία Γιαννακοπούλου της Παναχαϊκής κατάφερε και πήρε τη νίκη στον αγώνα που έδωσε την Πέμπτη με την Boke Nokolina, κερδίζοντάς την στα σημεία με 5-0, εξασφαλίζοντας έτσι το χάλκινο μετάλλιο, ενώ είναι να αγωνιστεί στον ημιτελικό της κατηγορίας της στα 54 κιλά κορασίδων. 

Αντίθετα η Δήμητρα Τούσσα του Μίλωνα Πατρών δεν τα κατάφερε και έχασε τον αγώνα που έδινε με την Κροάτισα Μαλένγκα Μαρίγια και έτσι αποκλείστηκε από τη συνέχεια της διοργάνωσης.

Επίσης, η Εβελίνα Μαυρομμάτη της Άμυνας Πατρών, μετά από ένα δυνατό παιχνίδι που είχε με την πρωταθλήτρια Βουλγαρίας στην κατηγορία των 60 κιλών, δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη καθαρά και να προκριθεί στην επόμενη φάση, όποτε αποκλείστηκε από τη διοργάνωση. Το δικό τους αγώνα θα δώσουν η Κατερίνα Κουτσογιωργοπούλου στα 51 κιλά, η Έλενα Χολίδη στα 52 κιλά και η Κορίνα Δαπόντε στα 54 κιλά.