Σημαντική, αλλά και τιμητική παράλληλα διάκριση αποτελεί η πρόσκληση της Μικτής Χορωδίας του Οργανισμού [Διεύθυνση: Σταύρος Σολωμός, πιάνο: Λούση Χριστοδούλου], από το Διεθνή Οργανισμό Κοντσέρτων της Νέας Υόρκης των ΗΠΑ [DCINY], προκειμένου να μετάσχει στην τιμητική συναυλία για το διάσημο Αμερικανό συνθέτη Joseph Martin και με τον τίτλο: ‘’The Music of Joseph Martin’’.

H συναυλία θα πραγματοποιηθεί εντός του 2019, στο περίφημο Carnegie Hall, με τη διεύθυνση του ίδιου του συνθέτη, έργα του οποίου έχει ερμηνεύσει κατ’ επανάληψη η Μικτή Χορωδία της Πολυφωνικής, όπως και στο πρόσφατο Χριστουγεννιάτικο Κοντσέρτο και της οποίας οι ερμηνείες, ήταν καθοριστικές για την εν λόγω πρόσκληση.

Ο διεθνής Οργανισμός Κοντσέρτων της Νέας Υόρκης, έχει τιμήσει κατ’ επανάληψη διάσημους συνθέτες όπως οι, Sir Karl Jenkins, Eric Whitacre, Martín Palmeri, Bob Chilcott, κ.α.

Εν τω μεταξύ δύο ακόμα συμμετοχές θα έχουν τμήματα της Πολυφωνικής, την προσεχή Κυριακή. Συγκεκριμένα το Γ.Φ.Σ. ‘’ΕΜΜΕΛΕΙΑ’’ [Διεύθυνση: Αλμπένα Πενκόβα, πιάνο: Λούση Χριστοδούλου], θα λάβει μέρος στην πρωτοχρονιάτικη γιορτή των Συλλόγου των Μακεδόνων- Θρακών ‘’Ο Μέγας Αλέξανδρος’’, στο Royal, ενώ η Φιλαρμονική Ορχήστρα [Διεύθυνση: Γιώργος Μπουρδόπουλος], θα μετάσχει στην πίτα του Παγκαλαβρυτινού Συλλόγου Πατρών, στο ξενοδοχείο ‘’Αστήρ’’.