Ο Προμηθέας Πατρών υποδέχεται τον Κολοσσό (19/1, 15:45), στην πρεμιέρα του β’ γύρου του πρωταθλήματος της Basket League και η διοίκηση της ομάδας της Πάτρας, βγάζει στην κυκλοφορία τα εισιτήρια της αναμέτρησης του «Δ. Τόφαλος».

Αναλυτικά:

Ξεκίνησε η προπώληση των εισιτηρίων για το παιχνίδι της 14ης αγωνιστικής της Betshop Basket League (πρεμιέρας του Β΄ Γύρου) ανάμεσα στον Προμηθέα Πάτρας και τον Κολοσσό Η Hotels. Ο Προμηθέας, συνεχίζει τον "καυτό" μαραθώνιο που διανύει το 2019 και θέλει την νίκη για να παραμείνει στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας, πριν τα καθοριστικά παιχνίδια με Περιστέρι, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ. Ο αγώνας θα διεξαχθεί το Σάββατο 19 Ιανουαρίου, στην κεντρική σάλα του «Δημ. Τόφαλος», με ώρα έναρξης τις 15:45 και οι φίλοι του μπάσκετ μπορούν να προμηθεύονται τα εισιτήρια της αναμέτρησης ηλεκτρονικά μέσω της Viva ή καθημερινά 09:00-18:00 και Σάββατο 10:00-13:00 από τα γραφεία της ΚΑΕ (Κανακάρη 136, 5ος όροφος, τηλ: 2610 275820).

Η γενική είσοδος έχει οριστεί στα 10 ευρώ, ενώ θα υπάρχει, όπως πάντα, και περιορισμένος αριθμός μειωμένων εισιτήριων για μαθητές, φοιτητές, ανέργους και πολυτέκνους (όλοι οι παραπάνω με την επίδειξη του αντίστοιχου δικαιολογητικού) στην τιμή των 7 ευρώ. Θυμίζουμε ότι τα εισιτήρια είναι ονομαστικά και αριθμημένα. Απαραίτητη προϋπόθεση για την έκδοση εισιτηρίου είναι η χρήση του ΑΜΚΑ.