Δυναμώνει το ψηφοδέλτιο του υποψήφιου δημάρχου Πατρέων, Γρηγόρη Αλεξόπουλου. Και όχι μόνο αυτό. 

Παίρνει και άρωμα γυναίκας. Τρεις γνωστές γυναίκες που η κάθε μία έχει την δική της πορεία στο δικό της χώρο, εξέφρασαν ανοικτά τις περασμένες ημέρες, με αναρτήσεις τους στα socila media την υποστήριξη τους στον Γρηγόρη Αλεξόπουλο, τονίζοντας ότι θα είναι στο πλευρό του στις εκλογές του ερχόμενου Μαΐου. 

Η Ασπασία Καρέλα, έχοντας τελειώσει τις σπουδές της στην Νέα Υόρκη και έχοντας εργαστεί με συμβάσεις στην Εθνική Τράπεζα, έχει διατελέσει διαμερισματικός σύμβουλος στο κεντρικό διαμέρισμα του δήμου Πατρέων και γραμματέας, αντιπρόεδρος και πρόεδρος στον εκπολιτιστικό σύλλογο προαστίου Πατρών. 

Στην ανάρτηση της έγραψε τα εξής: «Πάμε μαζί ....δυναμικά μπροστά σε έναν κοινό αγώνα, σε μια κοινή πορεία για την Πάτρα που θέλουμε για την Πάτρα που οραματιζόμαστε και αγαπάμε! Καλή μας επιτυχία, αυριανέ μας Δήμαρχε!».

Την στήριξη της στο πρόσωπο του Γρήγορη Αλεξόπουλου εξέφρασε και η Γεωργία Παπαντωνοπούλου, ανεβάζοντας μια φωτογραφία μαζί του γράφοντας: "Μια selfie με τον αυριανό Δήμαρχο, απλά για να αλλάζω διάθεση όταν επιστρέφω στην αγαπημένη μου Πάτρα ...!!

Είμαι εδώ, δίπλα σου, σε ξέρω και με ξέρεις χρόνια, μοιραζόμαστε ανησυχίες απογοητεύσεις, αγωνίες, αλλά και την υπέροχη θέα του Πατραϊκού από τη μαρίνα καθώς πίνουμε πρωινό καφέ, κάνοντας βαθιές συζητήσεις και  αναλύσεις για το τι φταίει που ζούμε σε μια μαγική πόλη και το ξέρουμε μόνο εμείς και κανένας επισκέπτης...

Είμαστε άραγε μόνο εμείς που τη βλέπουμε με αυτά τα μάτια ...ή είναι κι άλλοι σαν εμάς ...; Γιατί όλοι να μιλούν για μιζέρια, παραμέληση και φτώχεια, κοινωνική και υλική... Όταν η πόλη μας είναι τόσο αξία να αναπτυχθεί και να προοδεύσει...". 

Τέλος η Σοφία Πουλή, εικαστικός και με γνωστή παρουσία σε φορείς προσφοράς κοινωνικού έργου, τάσσεται και αυτή στο πλευρό του Γρηγόρη Αλεξόπουλου και θα είναι υποψήφια μαζί του στις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές.

Όπως δήλωσε δε οι αρχές και οι στόχοι που πρεσβεύει ο υποψήφιος Δήμαρχος στα πολιτιστικά και στο κοινωνικό έργο την εκφράζουν απόλυτα και για τον λόγο αυτό συστρατεύεται στην κοινή προσπάθεια.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι η επίσημη παρουσίαση της παράταξης του Γρηγόρη Αλεξόπουλου και του ψηφοδελτίου του θα γίνει στα τέλη του μήνα σε γνωστό χώρο της Πάτρας.