Έτοιμος για να αγωνιστεί στα 50.000 μέτρα βάδην είναι ο Πατρινός πρωταθλητής της Ολυμπιάδας, Κωνσταντίνος Ντεντόπουλος, στο πλαίσιο του πανελλήνιου πρωταθλήματος, στο κωπηλατοδρόμιο του Μαραθώνα. 

Πρόκειται για έναν αγώνα όπου ο Πατρινός πρωταθλητής έχει καταφέρει και έχει πάρει τρία χρυσά μετάλλια, κερδίζοντας τον το 2015, το 2016, το 2018 και πλέον αναζητά το τέταρτο του μετάλλιο. 

Συνολικά ο Κωνσταντίνος Ντεντόπουλος συμμετέχει για έβδομη φορά σε έναν από τους δυσκολότερους αγώνες του κλασικού αθλητισμού, τον οποίο πολλοί από όσους παίρνουν μέρος με δυσκολία καταφέρνουν να βγάλουν και να τερματίσουν.

"Στις προηγούμενες έξι φορές έχω καταφέρει να τερματίσω και τις τρεις φορές στο πανελλήνιο πρωτάθλημα όπου έχω καταφέρει να κερδίσω" τονίζει ο ίδιος μιλώντας στο patrasevents.gr για την προηγούμενες εμπειρίες του. 

"Σέβομαι έτσι και εκτιμώ πολύ τα παιδιά που θα αγωνιστούν μαζί μου καθώς είναι ένα επίπονο αγώνισμα και από τα πιο δύσκολα του κλασσικού αθλητισμού" προσθέτει. Η προετοιμασία του έχει πάει αρκετά καλά και όλα δείχνουν ότι θα έχει και κρατήσει την παράδοση που τον θέλει να είναι νικητής. 

 


"Πρώτος μου στόχος είναι να καταφέρω να τερματίσω και να κερδίσω" τονίζει. "Δεύτερος μου στόχος είναι να βελτιώσω το ατομικό μου ρεκόρ και να βρίσκομαι όσο πιο κοντά γίνεται στο όριο για το επερχόμενο παγκόσμιο πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί στην Ντόχα του Κατάρ τον Σεπτέμβρη του 2019". 

Σκοπός λοιπόν για τον αγώνα στον Μαραθώνα είναι το χρυσό μετάλλιο. "Είναι είναι πολύ δύσκολο, αλλά θα βάλω τα δυνατά μου. Το να πιάσω το ρεκόρ μου εξίσου δύσκολο, όμως θα προσπαθήσω έστω να το πλησιάσω και να το κατεβάσω ακόμα περισσότερο στον επόμενο αγώνα".