Στο δρόμο κινδυνεύουν να μείνουν 60 εργαζόμενοι μεγάλης και γνωστής ψησταριάς, στην Πάτρα, στην πλατεία Παπανδρέου. 

Το επεισόδιο που έγινε το βράδυ της Τρίτης έφερε αναστάτωση στην περιοχή, με έντονους διαξιφισμούς ανάμεσα στους υπαλλήλους και τον ιδιοκτήτη της επιχείρησης. Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, οι πρώην συνιδιοκτήτες της επιχείρησης, είχαν διαφορές μεταξύ τους και το θέμα είχε πάρει τη νομική οδό. 

Το χρονικό

Το βράδυ της Τρίτης εμφανίστηκε ένας άνδρας που φέρεται να είχε στα χέρια του δικαστικό χαρτί, επιχειρώντας να κλείσει το κατάστημα, το οποίο εκείνη την ώρα ήταν ανοικτό και είχε πελάτες. ΟΙ υπάλληλοι βλέποντας το μαγαζί να κλείνει, ζήτησαν αμέσως το λόγο από τον έναν από τους δύο πρώην συνεργάτες και τον προπηλάκισαν. 

Ακολούθησαν λογομαχίες και διαξιφισμοί, ενώ στο σημείο έφτασαν δυνάμεις της Αστυνομίας. Αποτέλεσμα όλων αυτών είναι ότι 60 άτομα που εργάζονταν στη συγκεκριμένη ψησταριά κινδυνεύουν να βρεθούν στο δρόμο και στο φάσμα της ανεργίας, σε περίπτωση που τελικά η επιχείρηση βάλει λουκέτο. 

Πρόκειται για μία από τις ψησταριές της Πάτρας που είχε μεγάλη κίνηση και για αυτό το λόγο απασχολούσε αρκετούς εργαζόμενους, σε διάφορους τομείς. Οι εργαζόμενοι που διαμαρτύρονταν για την εξέλιξη αυτή, έξω από την ψησταριά το βράδυ της Τρίτης, ζητούν να μην είναι αυτοί που θα πληρώσουν τη "νύφη", για μία υπόθεση στην οποία οι ίδιοι δεν φταίνε.