Ετοιμάζει βαλίτσες για τις ΗΠΑ η Πατρινή πρωταθλήτρια Ελλάδος στην αντισφαίριση, Γαβριέλλα Χαραλαμπίδη

Η νεαρή αθλήτρια που έχει στεφθεί πρωταθλήτρια Ελλάδος στην κατηγορία junior under 18, κέρδισε υποτροφία για το Πανεπιστήμιο της Tulsa, στην πολιτεία της Όκλαχόμα που την επέλεξε για να ακολουθήσει ακαδημαϊκές σπουδές, επιβραβεύοντας την προσπάθεια που εδώ και χρόνια έχει ξεκινήσει στο τένις. 

Έχοντας αγωνιστεί σε δεκάδες εγχώριες και διεθνείς διοργανώσεις, η Πατρινή αθλήτρια έχει ξεχωρίσει με τις εμφανίσεις της και θεωρείται μια από τις ανερχόμενες δυνάμεις στο ευρωπαϊκό τένις, έχοντας πάρει σημαντικές διακρίσεις και πρώτες θέσεις σε τουρνουά της ηλικιακής της κατηγορίας, αλλά και σε διεθνή ITF. 

Ο ΟΠΑΠ το καλοκαίρι του 2018 την είχε επιλέξει ως ένα από τα ανερχόμενα πρόσωπα του αθλητισμού που στηρίζει την προσπάθειά τους, αναλαμβάνοντας τη χορηγία της, ενώ το 2017 στις βραβεύσεις της εφημερίδας "Πελοπόννησος" είχε ψηφιστεί ως πρόσωπο της χρονιάς στον τομέα των σπορ. 


Ξεκινώντας την πορεία της από το σωματείο "In Out Court Tennis Academy", στην Πάτρα, πλέον με την υποτροφία που κέρδισε από το Πανεπιστήμιο της Tulsa, της ανοίγονται νέοι δρόμοι για τις ακαδημαϊκές της σπουδές, αλλά και για την καριέρα της στο τένις, αφού είναι ένα σημαντικό βήμα για την εξέλιξη της πορεία της στο διεθνές επαγγελματικό τένις. 

Η είδηση δημοσιεύτηκε και στην σελίδα του ΟΠΑΠ στο facebook αναφέροντας τα εξής: "Η Γαβριέλλα Χαραλαμπίδη αναχωρεί για ΗΠΑ, όχι για αγώνα αυτή τη φορά, αλλά για το πανεπιστήμιο της Tulsa στην πολιτεία της Oklahoma, το οποίο της προσφέρει πλήρη υποτροφία! Γαβριέλλα, σου ευχόμαστε ολόψυχα καλή αρχή - συνέχισε με το ίδιο πάθος την προσπάθεια σου".