Η Odeon Veso Mare υποδέχθηκε το βράδυ της Δευτέρας πλήθος κόσμου που παρευρέθηκε στην avant premiere για να απολαύσει την τρυφερή κωμωδία του Νίκου Ζαπατίνα, "Περιμένοντας τη Νονά". Ο γνωστός σκηνοθέτης επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη με ένα έργο που βασικό του θέμα είναι η φιλία.

Το «παρών» έδωσε ο ίδιος ο σκηνοθέτης, καθώς και οι ταλαντούχοι ηθοποιοί Θανάσης Τσαλταμπάσης και Λευτέρης Ελευθερίου, που πρωταγωνιστούν στην ταινία.

Λίγο πριν την προβολή, οι συντελεστές συνομίλησαν με το κοινό και τους δημοσιογράφους που βρέθηκαν στο χώρο, ενώ πολλοί ήταν εκείνοι που ζήτησαν μια φωτογραφία μαζί τους.


Ο Θανάσης Τσαλταμπάσης στη Veso Mare στην Πάτρα


Ο Νίκος Ζαπατίνας απευθυνόμενος στην κατάμεστη αίθουσα του κινηματογράφου, ευχήθηκε το 2019 να είναι μια καλή ελληνική κινηματογραφική χρονιά, ενώ δήλωσε ιδιαίτερα χαρούμενος, που βρέθηκε στην πρώτη προβολή της ταινίας του, στην Πάτρα.

Ο Θανάσης Τσαλταμπάσης, με τη σειρά του, ευχαρίστησε τον κόσμο που βρέθηκε στη Veso Mare για να παρακολουθήσει το έργο, όμως δεν θέλησε να πει περισσότερα, καθώς όπως τόνισε "θα τα πει όλα η ταινία".

Σε αυτό συμφώνησε και ο Λευτέρης Ελευθερίου, ο οποίος το μόνο που θέλησε να μοιραστεί με το κοινό, είναι η συγκίνηση και ταυτόχρονα η χαρά που νιώθει, αφού η ταινία γυρίστηκε στη Νάξο, την ιδιαίτερη πατρίδα του.Μετά τα λόγια των συντελεστών, τα φώτα χαμήλωσαν και η ταινία ξεκίνησε. Οι θεατές άφησαν το βλέμμα τους πάνω στην οθόνη και απήλαυσαν την κωμωδία με πολύ ενδιαφέρον.

Χαρακτηριστικό είναι ότι το γέλιο ήταν «άφθονο» και δεν σταμάτησε καθόλου, κατά τη διάρκεια της προβολής.

Οι πρωταγωνιστές της ταινίας, μέσα από τη σπουδαία ερμηνεία τους, χάρισαν στο κοινό αστείες, αλλά και συγκινητικές στιγμές, ενώ όταν έπεσαν οι τίτλοι τέλους, το χειροκρότημα ήταν δυνατό, γεγονός που δείχνει ότι ο σκοπός των συντελεστών, πέτυχε. Δημιούργησαν μια ωραία ταινία, που όταν βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες θα «σπάσει τα ταμεία».


Οι δύο πρωταγωνιστές Θανάσης Τσαλταμπάσης & Λευτέρης Ελευθερίου, καθώς και ο σκηνοθέτης Νίκος Ζαπατίνας, δέχθηκαν τα συγχαρητήρια των θεατών, κάτι που τους χαροποίησε πολύ.

Εκείνοι με τη σειρά τους, τους ευχαρίστησαν τόσο για την παρουσία τους, όσο και για τα καλά τους λόγια. Η εκδήλωση «έκλεισε» πάλι με φωτογραφίες.

Να σημειωθεί ότι η ταινία "Περιμένοντας τη Νονά" βγαίνει στις κινηματογραφικές αίθουσες την Πέμπτη 17 Ιανουαρίου.

Υπόθεση

Ο Ηρακλής και ο Αγησίλαος, δύο επιστήθιοι φίλοι με την προσδοκία επικείμενης κληρονομιάς στη Νάξο και μετά από ένα απροσδόκητο περιστατικό, εγκαταλείπουν την Αθήνα για το νησί. Η Φαίδρα, ελληνικής καταγωγής, κάνει το παρθενικό της ταξίδι στην Ελλάδα, παρά τις έντονες αντιδράσεις της μητέρας Ερμιόνης στη Γερμανία.

Η συνάντηση όλων στο νησί θα γίνει αφορμή για καταστάσεις ζωής… και θανάτου. Και ενώ οι κηδείες διαδέχονται η μια την άλλη, η ζωή βρίσκει τρόπο και αναγεννάται.

Παίζουν: Θανάσης Τσαλταμπάσης, Λευτέρης Ελευθερίου, Demy, Κατερίνα Παπουτσάκη.

Διάρκεια: 93 λεπτά.