Μια είδηση σκόρπισε το θρήνο στα στέκια των οργανωμένων οπαδών της Ελλάδας και ειδικότερα της Πάτρας. 

Έφυγε από τη ζωή ένα από τα πιο δραστήρια μέλη των οργανωμένων οπαδών της ΑΕΚ, ο γνωστός σε όλους "Αλεξέι", ένας από τους οργανωτές της κερκίδας της ομάδας σε πολλά από τα παιχνίδια της σε όλη την Ελλάδα. 

Ο Αλεξέι ήταν από την Πάτρα, αλλά τα τελευταία χρόνια ζούσε στην Αθήνα. Σκοτώθηκε με το μηχανάκι του σε τροχαίο δυστύχημα που έγινε στην πρωτεύουσα, την ώρα που εργαζόταν για το μεροκάματο ως διανομέας φαγητού.

Η είδηση έπεσε σαν κεραυνός στα στέκια των οπαδών της ΑΕΚ και γενικότερα των οργανωμένων οπαδών της χώρας, αφού όλοι γνώριζαν τον άτυχο νέο και εκτιμούσαν το χαρακτήρα, την ψυχή του, την μαγκιά που τον διέκρινε, αλλά και την καρδιά του. 


Ο Αλεξέι ήταν έναν από τους "πυρήνες" του κλαμπ της ΑΕΚ στην Πάτρα, γνήσιος ΑΕΚτζής και εκπρόσωπος του αυθεντικού οπαδισμού (με την υγιή έννοια) ένα παιδί που αγαπούσε την ομάδα, την λάτρευε ως ιδέα και του άρεσε η μυρωδιά του γηπέδου και της κερκίδας.

Από τη στιγμή που έγινε γνωστή η τραγική είδηση, τα μηνύματα αποχαιρετισμού των ΑΕΚτζήδων και των Πατρινών που τον γνώριζαν από μικρό παιδί είναι δεκάδες. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει. 

Υ.Γ.: Η Ένωση αφιέρωσε τη νίκη επί του ΠΑΣ Γιάννινα στον πιστό οπαδό της, γράφοντας στην σελίδα της στο facebook: «Η ΑΕΚάρα να νικά για τα παιδιά εκεί ψηλά! Αφιερωμένη σε εσένα η σημερινή μας νίκη και τα τέσσερα γκολ! Τα λόγια περιττεύουν… Καλό σου ταξίδι, Αλεξέι».