"Ζεσταίνεται" και πάλι η αγορά της Πάτρας μετά την έναρξη των χειμερινών εκπτώσεων που ξεκίνησαν την Δευτέρα 14 Ιανουαρίου. 

Οι καταναλωτές αυτές τις πρώτες ώρες των χειμερινών εκπτώσεων δείχνουν να έχουν ενδιαφέρον για τις τιμές των ειδών που υπάρχουν στις βιτρίνες των μαγαζιών, έχοντας ξεκινήσει τη δική τους έρευνα αγοράς, προκειμένου να βρουν τις πιο συμφέρουσες λύσεις σε αυτά που ζητούν. 

Πάντως, οι εκπτώσεις σε μεγάλο ποσοστό κυμαίνονται μεταξύ του 50% και 60%, ειδικότερα σε είδη που έχουν να κάνουν με το ρουχισμό και τα υποδήματα. Έτσι, οι τιμές είναι σε αρκετές περιπτώσεις, κάτω από το μισό της κανονικής τους αξίας, κάτι που αποτελεί από μόνο του ένα δέλεαρ για τους καταναλωτές, οι οποίοι όμως μέχρι ώρας εμφανίζονται διστακτικοί. 

Ωστόσο, στα εμπορικά μαγαζιά της Πάτρας αισιοδοξούν ότι παρά τις φορολογικές υποχρεώσεις που έχουν μπροστά τους οι καταναλωτές, οι ιδιαίτερα συμφέρουσες τιμές θα τραβήξουν κόσμο στα καταστήματα και μέσα στις επόμενες ημέρες θα υπάρξει μία αναθέρμανση εκ νέου στην αγορά, μετά την γιορτινή περίοδο που κύλησε αρκετά ικανοποιητικά. 

Αξίζει να υπενθυμίζουμε ότι τα καταστήματα της Πάτρας θα είναι ανοικτά το βράδυ του ερχόμενου Σαββάτου έως τις 20:00, ενώ για την Κυριακή υπάρχει προαιρετική λειτουργία των μαγαζιών, με πολλούς εμπόρους ειδικότερα από το ιστορικό κέντρο της πόλης να σκέφτονται να ανοίξουν, πιστεύοντας ότι θα έχει κίνηση η αγορά.