Επικίνδυνη κατάσταση έχει δημιουργηθεί σε οικόπεδο στην Τερψιθέα, λίγα μέτρα πίσω από το ξενοδοχείο "Δελφίνι". 

Σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζουν, το οικόπεδο αυτό έχει μετατραπεί σε μίνι ζούγκλα, ενώ φιλόζωοι της περιοχής το χρησιμοποιούν για να φιλοξενούν εκεί αδέσποτα. 

Ωστόσο, τα αδέσποτα έχουν δημιουργήσει αγέλη που τις νυχτερινές ώρες βγαίνει από το αφύλακτο οικόπεδο και κυκλοφορεί στους δρόμους της περιοχής, σκορπίζοντας τον τρόμο στους περίοικους, αφού ορισμένα είναι ιδιαίτερα επιθετικά. Παράλληλα, τα γαβγίσματα για τους γείτονες του οικοπέδου είναι σε ημερήσια διάταξη και δεν τους αφήνουν να κοιμηθούν. 

Στο μεταξύ, οι κάδοι απορριμάτων είναι δίπλα στο οικόπεδο "ζούγκλα" και οι κάτοικοι της περιοχής φοβούνται κάθε φορά να αφήσουν τα σκουπίδια, αφού υπάρχει κίνδυνος να τους επιτεθεί κάποιο από τα σκυλιά. Ορισμένοι από τους κατοίκους, κατήγγειλαν όλα τα παραπάνω στον δήμο όμως εκεί τους ενημέρωσαν ότι δεν μπορούν να κάνουν κάτι γιατί τους το απαγορεύει η νομοθεσία.

Έτσι οι γείτονες του οικοπέδου είναι αναγκασμένοι και υπομένουν μία κατάσταση για την οποία οι ίδιοι δεν φταίνε, με ένα οικόπεδο που ειδικότερα τους θερινούς μήνες μαζεύει φίδια, ποντίκια και τρωκτικά και όπου καθημερινά φοβούνται τις επιθέσεις από τα αδέσποτα σκυλιά που βρίσκονται εκεί.