Θα αδικούσε κανείς κατάφωρα τον αγαπημένο μας λαϊκό ήρωα, ο οποίος παρά την ανέχεια του διακρίνεται για την αξιοπρέπεια του και το ήθος του, εάν χαρακτήριζε τους μέχρι πρότινος κυβερνητικούς εταίρους «καραγκιόζηδες».

Ξεπέρασαν τα όρια της αυτογελοιοποίησης για να μείνουν λίγο ακόμη στην εξουσία. Η «παράσταση - διαζύγιο» που έστησαν με τη δικαιολογία ότι δήθεν διαφωνούν για την κύρωση της επαίσχυντης και εθνοπροδοτικής Συμφωνίας των Πρεσπών, δεν είναι παρά ένα ακόμη παιχνίδι του «Θεάτρου Σκιών».

Η φαρσοκωμωδία που έχει στηθεί, μέρες τώρα, κάνοντας κακό στον τόπο, έχει πλέον μπει σε μια πορεία αντίστροφης μέτρησης, όσο κι αν οι ίδιοι πιστεύουν ότι θα μπορέσουν για μια ακόμη φορά να εξαπατήσουν του Έλληνες πολίτες.

Πολύ γρήγορα, η «παράσταση» τους τελειώνει. Θα δώσει τέλος ο ίδιος ο ελληνικός λαός στις επικείμενες εκλογές, που όσο κι αν προσπαθήσουν να τις πάνε πίσω προκειμένου να κρατηθούν γαντζωμένοι στην εξουσία, δεν θα τις αποφύγουν.

Δεν θα αποφύγουν, κυρίως, το πικρό ποτήρι της ήττας τους, που θα είναι και το αντίτιμο για την διαρκή και συνειδητή εκ μέρους τους προσπάθεια εξαπάτησης του ελληνικού λαού.