Γίνεται ένα αυτοκίνητο να είναι παρκαρισμένο στην ίδια θέση εδώ και 10 περίπου χρόνια και καμία από τις δημόσιες υπηρεσίες να μην έχει ενδιαφερθεί για να το σηκώσει και να το πάρει από το σημείο; 

Και όμως γίνεται. Πρόκειται για ένα άσπρο αυτοκίνητο που βρίσκεται εδώ και 10 χρόνια παρκαρισμένο στην οδό Φρίξου, μεταξύ Ευβοίας και Γοργοποτάμου, στην περιοχή του Αη Γιάννη Πράτσικα, κοντά στο 53ο Δημοτικό Σχολείο της Πάτρας. Το αυτοκίνητο είναι παρατημένο όλα αυτά τα χρόνια, κανείς δεν το έχει πάρει από εκεί, ενώ δεν έχει ούτε καν πινακίδες. 

Οι κάτοικοι της περιοχής έχουν κάνει τις σχετικές καταγγελίες στον δήμο, τονίζοντας τους ότι το όχημα έχει μετατραπεί σε εστία μόλυνσης και ότι υπάρχει θέμα. Οι υπάλληλοι όμως του δήμου τους απάντησαν ότι είναι και θέμα Αστυνομίας.

Η Αστυνομία από την πλευρά της, στην οποία απευθύνθηκαν αμέσως μετά τους είπε ότι δεν μπορεί να βρει που βρίσκεται το συγκεκριμένο αυτοκίνητο. Αποτέλεσμα όλων αυτών είναι το αυτοκίνητο να παραμένει στην θέση του. Καλό θα ήταν οι αρμόδιοι να κάνουν κάτι και να στείλουν έναν φορτηγό για να το σηκώσει από εκεί. 

Γιατί διαφορετικά βλέπουμε να κλείνει εικοσαετία στην ίδια θέση. Φρίκη με λίγα λόγια για τους κατοίκους της οδού Φρίξου...

(Οι φωτογραφίες είναι του Ανδρέα Αποσκίτη από την σελίδα "Πάτρα, αυτά που δεν λέγονται").