Στο μνημόσυνο που έγινε στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου των Σελλών παρευρέθηκε ο Σύλλογος Καλών Τεχνών Πάτρας, Κώστης Παλαμάς

Σε σχετική του ανακοίνωση τονίζει τα εξής: "Σβήνοντας ένα κομμάτι από το παρελθόν, είναι σαν να σβήνεις και ένα αντίστοιχο κομμάτι από το μέλλον» Γιώργος Σεφέρης. 

«Γι’ αυτό κι’ εμείς θυμόμαστε και τιμάμε το παρελθόν για να μην μας ξεφύγει το παρόν και χάσουμε το μέλλον». Ο Σύλλογος ανταποκρινόμενος με ιδιαίτερη συγκίνηση στην πρόσκληση του Δήμου Πατρέων να συμμετάσχει στην εκδήλωση τιμής και μνήμης των πεσόντων από τους Ναζί, παρευρέθηκε με τον Πρόεδρο και μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου στο μνημόσυνο που τελέσθηκε στον Ι.Ν Αγίου Νικολάου Σελλών και στην κατάθεση στεφάνων που ακολούθησε.

Εκτελέστηκαν την 1-1-1944. Αιωνία η μνήμη τους: Γεώργιος Δημ. Γιάχος, Ιωάννης Μιχαήλ Κωστόπουλος, Νικόλαος Χαρ. Χριστοδουλόπουλος, Θεοφάνης Κων/νου Γκοτσόπουλος, Σωτήρης Λεων.Σωτηρίου, Βαγγέλης Βας.Πανόπουλος, Ηλίας Δημ.Γκολφινόπουλος, Σπύρος Γεωργ. Μαλέβης, Βασίλης Ροδόπουλος, Κωνσταντίνος Νικ. Μπαστούνας.