Η μικρή Ελεωνόρα είναι δύο ετών και διαγνώσθηκε με νευροβλάστωμα 4ου σταδίου με μεταστάσεις σε όλα της τα οστά τον Νοέμβριο του 2018. Από τότε νοσηλεύεται στο ογκολογικό νοσοκομείο "Ελπίδα" Μαριάννα Βαρδινογιάννη με τις πιθανότητες επιβίωσής της να κυμαίνονται μεταξύ 30 με 50%, αλλά μέχρι στιγμής η Ελεωνόρα έχει αποδειχθεί μαχητής.

Οι γονείς της, ο Πέτρος Συμεωνίδης και η σύζυγός του, Μυρτώ, θέλοντας να της προσφέρουν τη ζωή που της αξίζει, απευθύνουν έκκληση μέσω Facebook για τη συγκέντρωση χρημάτων, ώστε να εξασφαλίσουν πρόσβαση σε θεραπείες στο εξωτερικό, αλλά και για να στηρίξουν οικονομικά τη μονάδα στην οποία νοσηλεύεται το μικρό τους κοριτσάκι.


Έχουν δημιουργήσει μία σελίδα στο Facebook με το όνομα EleonoraWins, μέσω της οποίας προωθούν συγκεκριμένα προϊόντα για να μπορέσουν να πετύχουν τον στόχο τους. Βέβαια, όποιος επιθυμεί μπορεί να βοηθήσει οικονομικά την οικογένεια μέσω δωρεάς σε λογαριασμό συγκεκριμένης τράπεζας, ο οποίος αναγράφεται στο κείμενο της έκκλησής τους.

"Τον Νοέμβριο του 2018 η Ελεωνόρα μας διαγνώσθηκε με νευροβλάστωμα 4ου σταδίου με μεταστάσεις σε όλα της τα οστά. Οι πιθανότητες επιβίωσης κυμαίνονται μεταξύ 30 με 50% αλλά μέχρι στιγμής η Ελεωνόρα έχει αποδειχθεί μαχητής. Ως γονείς της, θέλουμε να κάνουμε τα πάντα για να αντιστρέψουμε τις πιθανότητες υπέρ της και να της προσφέρουμε τη ζωή που της αξίζει. Σε αυτή μας τη προσπάθεια, αντί εράνου, δημιουργήσαμε τη συγκεκριμένη πύλη προώθησης προϊόντων με σκοπό να της εξασφαλίσουμε πρόσβαση σε θεραπείες στο εξωτερικό καθώς και για την οικονομική στήριξη της μονάδας στην οποία νοσηλεύεται.

Αν προτιμάτε να βοηθήσετε με δωρεά, ο λογαριασμός στην τράπεζα Eurobank ειναι ο εξής:

ΙΒΑΝ GR3502601070000250101496081

Δικαιούχος ΠΕΤΡΟΣ ΣΥΜΕΩΝΙΔΗΣ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ

Σας ευχαριστούμε. Οι γονείς της, Πέτρος και Μυρτώ".