"Φουριόζο" μπήκε το 2019 για την Ελένη Μακρή που έγινε Espresso Girl και φιλοξενήθηκε στην διάσημη στήλη της εφημερίδας.

Η 21χρονη που κατάγεται από το Ναύπλιο όμως σπουδάζει στην Πάτρα, έγινε το πρώτο Epsesso Girl του 2019 και με τα όσα είπε στην εφημερίδα, κέρδισε τις εντυπώσεις, δείχνοντας ότι εκτός από εξωτερική εμφάνιση, διαθέτει και μυαλό. 

Όπως είπε: "Από μικρή βρισκόταν σε μια εσωτερική σύγκρουση για το τι ήθελε να ακολουθήσει. Ανέκαθεν δήλωνε μαγεμένη από τη μουσική, την ποίηση και την τέχνη ενός ζωγράφου να αποδίδει το κάλλος του γυμνού ανθρώπινου σώματος, χωρίς αυτό να φαντάζει πρόστυχο. Αυτή την περίοδο ασχολείται με το blog της και τον λογαριασμό της στο facebook «Touch my soul poetry».

Η αγάπη της για τα ζώα την οδήγησε στο να γίνει χορτοφάγος, έχει ένα κατοικίδιο και προτρέπει να βοηθάμε, με όποια δυνατότητα έχουμε, κάθε περιστατικό αδέσποτου ζώου ή κακοποίησής του που πέφτει στην αντίληψή μας". Η ίδια αγαπάει την ποίηση, της αρέσει να γράφει, λατρεύει την θάλασσα και πράττει πάντα με το συναίσθημα αφού δεν της αρέσει η λογική και οι δεοντολογικοί κανόνες. 

Σπουδάζει στην Παιδαγωγική Σχολή του Πανεπιστημίου Πατρών, είναι στο τέταρτο έτος, είναι vegeterian,  είναι ιδιαίτερα δοτική σαν άνθρωπος και συχνάζει σε γνωστά στέκια των φοιτητών της Πάτρας, έχοντας προτίμηση στο Magenda και στο Macao.  Όσο για τον ιδανικό άνδρα; "Αυτός που δεν φοβάται να εκδηλωθεί, να τολμήσει, να κυνηγήσει!".