Θυμάστε τι γράφαμε για το πάρτυ μασκέ που είναι να οργανωθεί στην Νέα Υόρκη με στόχο την διεθνή προβολή του Πατρινού Καρναβαλιού; Το πάρτυ αυτό λοιπόν παίρνει σάρκα και οστά! 

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα όσα γράφει ο δημοσιογράφος Χριστούδουλος Αθανασάτος (ζει και εργάζεται εδώ και ορισμένα χρόνια στην Νέα Υόρκη) και ένας από τους εμπνευστές αυτής της εκδήλωσης, θα πραγματοποιηθεί, το Σάββατο 2 Μαρτίου. Διαβάστε αναλυτικά όλες τις λεπτομέρειες: 

"Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι το Σάββατο 2 Μαρτίου, στις 10 το βράδυ, στο Astra Central Next Door (20-80 Steinway Street, στην καρδιά της Αστόρια) θα διοργανωθεί το 2ο New York Patras Carnival Party, με πρωτοβουλία του υποφαινομένου, του Πατρινού Μαθηματικού Timoléon Ziogkas και του δραστήριου φίλου μας από την Κύπρο, Petros Rafael.

Φέτος συνδέουμε ακόμη πιο στενά την εκδήλωση με την ιδιαίτερη πατρίδα μας, καθώς θα έχουμε ως χορηγό μια επιχείρηση - πρότυπο για τα ελληνικά δεδομένα, όπως είναι η ΛΟΥΞ, χάρη στην υποστήριξη του Διευθυντή Μάρκετινγκ και προέδρου του Επιμελητηρίου Αχαΐας, Πλάτωνα Μαρλαφέκα.

Στα decks, θα ταξιδέψει από την Πάτρα ο Akis Vavaroutas, για να βάλει τους ομογενείς - και όχι μόνο - για τα καλά στο (αυθεντικό) κλίμα του Πατρινού καρναβαλιού και της ατμόσφαιρας που επικρατεί εκείνες τις ημέρες στην πόλη μας. Γνωρίζουμε επίσης ότι θα ταξιδέψουν και δημοσιογράφοι από την Πάτρα, αλλά αφήνουμε να το γνωστοποιήσουν οι ίδιοι.

Το πάρτυ θα πραγματοποιηθεί ακόμη υπό την αιγίδα του Συλλόγου Πατρινών Νέας Υόρκης "Κωστής Παλαμάς", στον οποίο, παλαιοί και νεότεροι, θα δώσουμε ξανά ζωή πολύ σύντομα, αλλά και των Hellenic American Young Professionals, την πρόεδρο των οποίων Aspa Bitis ευχαριστούμε θερμά.

Για τα περαιτέρω, θα ενημερώσουμε με Facebook Event και άλλους τρόπους επικοινωνίας. Έως τότε, θα χαρούμε πολύ να είστε εκεί".