Νέες, σκανδαλώδεις λεπτομέρειες έρχονται στο φως, για το πολύκροτο διαζύγιο του δισεκατομμυριούχου Jeff Bezos από τη σύζυγό του Μακένζι, μετά από 25 χρόνια γάμου.

Σε σημερινό δημοσίευμα, το ταμπλόιντ National Enquirer υποστηρίζει πως έχει στην κατοχή του ακατάλληλες φωτογραφίες του μεγιστάνα, τις οποίες ο διευθύνων σύμβουλος της Amazon είχε στείλει στην φερόμενη ως «πέτρα του σκανδάλου», παρουσιάστρια Λόρεν Σάντσεζ, που σύμφωνα με πληροφορίες ήταν το «τρίτο πρόσωπο».

Αν και η εφημερίδα δεν έχει δημοσιεύσει τις επίμαχες φωτογραφίες, ο αρθρογράφος διαβεβαιώνει πως είναι αφοπλιστικά «κοντινές».

Το ίδιο ταμπλόιντ αναφέρει μάλιστα πως έχει στην κατοχή του και γραπτά μηνύματα του Bezos που μεταξύ άλλων αναφέρουν: «Θέλω να σε μυρίσω. Σ' αγαπάω. Θα σου το δείξω με το σώμα μου, με τα χείλη και με τα μάτια μου, πολύ σύντομα»... «Θέλω να σε κρατήσω σφιχτά... Θέλω να φιλήσω τα χείλη σου. Σ' αγαπάω. Είμαι ερωτευμένος μαζί σου». Η πλευρά του Μπέζος δεν έχει απαντήσει η προβεί σε κάποιο σχόλιο.

Στις 9 Ιανουαρίου, το ζευγάρι επιβεβαίωσε, με ανάρτηση του στο twitter, το τέλος του γάμου.

Η ανακοίνωση του διαζυγίου πιθανολογείται πως έγινε βεβιασμένα καθώς περιοδικά όπως το Enquirer και η New York Post είχαν μερικές ώρες πριν ανακοινώσει πως θα κάνουν αποκαλύψεις για τον Jeff Bezos και ο δισεκατομμυριούχος έσπευσε μάλλον να προλάβει τα δημοσιεύματα.

«Θα θέλαμε να ενημερώσουμε τον κόσμο σχετικά με μια εξέλιξη στις ζωές μας. Όπως γνωρίζουν η οικογένειά και οι στενοί φίλοι μας, έπειτα από μια μακρά περίοδο εξερεύνησης της αγάπης και ενώ βρισκόμασταν σε διάσταση, αποφασίσαμε να πάρουμε διαζύγιο και να συνεχίσουμε την κοινή μας ζωή ως φίλοι. Αισθανόμαστε απίστευτα τυχεροί που βρήκαμε ο ένας τον άλλο και βαθιά ευγνώμονες για κάθε ένα από τα χρόνια που ήμασταν παντρεμένοι. Εάν γνωρίζαμε ότι θα χωρίζαμε έπειτα από 25 χρόνια, θα τα κάναμε όλα ξανά. Είχαμε μια τόσο υπέροχη κοινή ζωή ως παντρεμένο ζευγάρι και αντικρίζουμε επίσης ένα υπέροχο μέλλον μπροστά μας, ως γονείς, φίλοι, συνέταιροι στα επιχειρηματικά εγχειρήματα μας και τα σχέδιά μας κι ως άνθρωποι που κυνηγάμε επιχειρηματικά εγχειρήματα και περιπέτειες. Μπορεί οι τίτλοι μας να είναι διαφορετικοί, παραμένουμε οικογένεια και παραμένουμε αγαπημένοι φίλοι. Τζεφ και Μακένζι» έγραψε ο Τζεφ Μπέζος στο Twitter.

Ο National Enquirer γράφει ότι ο Bezos έφευγε συχνά με το τζετ του σε εξωτικούς προορισμούς, συντροφιά με την Λόρεν Σάντσεζ. Η 49χρονη ήταν επίσης παντρεμένη με τον επιχειρηματία και ατζέντη του Χόλιγουντ, Πάτρικ Γουάιτσελ, αλλά και ο δικός της γάμος διαλύθηκε πρόσφατα. Πηγές από το περιβάλλον του Jeff μεταφέρουν ότι η σύζυγος του μεγιστάνα γνώριζε για την παράλληλη σχέση εδώ και καιρό. Άλλωστε η πρώην τηλεπαρουσιάστρια με τον σύζυγό της φέρονται να διατηρούσαν φιλικές σχέσεις με το ζεύγος Bezos και είχαν φωτογραφηθεί μαζί σε αρκετές εκδηλώσεις. Το ενδιαφέρον τώρα στρέφεται στο πώς οι διαζευγμένοι θα μοιράσουν την τεράστια περιουσία των 136,8 δισεκατομμυρίων δολαρίων.