Με τόσο όμορφους γονείς, κανείς μας δεν περίμενε κάτι λιγότερο από το να βγουν τα παιδιά του Σάκη Ρουβά και της Κάτιας Ζυγούλη σκέτα κουκλάκια! Πρόσφατα είδαμε τη μεγαλύτερή τους κόρη, Αναστασία, σε μια φωτογραφία που ανέβασε η μητέρα της στο Instagram και πραγματικά σαστίσαμε από την ομορφιά της.

Η μικρή είχε μεταμορφωθεί σε Φριντα Κάλο για τις ανάγκες ενός σχολικού project και φυσικά η περήφανη μαμά Κάτια δεν έχασε την ευκαιρία να την βγάλει φωτογραφία και να την ανεβάσει στα social media. «#iloveher», έγραψε στη λεζάντα. Η 10χρονη Αναστασία αν και είναι ξανθιά με ανοιχτόχρωμα μάτια, άλλαξε τελείως το look της για να πετύχει αυτήν την τόσο πετυχημένη μεταμφίεση. Εκτός από τα χαρακτηριστικά φρύδια της Φρίντα Κάλο, η μικρή φόρεσε τα κατάλληλα ρούχα και αξεσουάρ στα μαλλιά, ενώ έκανε και το τέλειο μακιγιάζ.

Όπως αποκάλυψαν στην εκπομπή Happy Day, η μικρή φαίνεται να έχει καλλιτεχνική φλέβα, καθώς όσοι την έχουν δει από κοντά λένε πως έχει απίστευτη αυτοπεποίθηση, ενώ δεν σταματά να χορεύει και να τραγουδά.