Αναλυτικές προβλέψεις σύμφωνα με το tlife για τα αισθηματικά, τα επαγγελματικά, τα οικονομικά και την υγεία σας.

ΚΡΙΟΣ
 O Άρης σε τετράγωνο δημιουργεί εμπόδια. Προσπάθησε να μετριάσεις την επιθετικότητά σου. Δεν είναι κι από τις καλύτερες μέρες σήμερα. Κακή ψυχολογία και κάποια γεγονότα επιδεινώνουν την κατάσταση. Ο Κρόνος, κυβερνήτης της καριέρας, των επαγγελματικών, βρίσκεται στο ζώδιο του Αιγόκερω και στον 10ο οίκο στο ζώδιό του. Στα επαγγελματικά θέματα θα ελέγξεις πειθαρχημένα και θα προχωρήσεις συγκρατημένα, πρακτικά, πειθαρχημένα. O Ποσειδώνας σε εξάγωνο, αν είσαι single, θα εμπλουτίσει τα όνειρά σου. Το να εκφράζεις τα αισθήματά σου με τρόπο ορμητικό, οπωσδήποτε δεν σε συμφέρει, άσχετα αν το ταίρι σου δεν είναι και απόλυτα ειλικρινές μαζί σου.

ΤΑΥΡΟΣ
Στο διάστημα που ακολουθεί ασχολήσου με την εικόνα που παρουσιάζεις στους γύρω σου, κάνε την αυτοκριτική σου, διόρθωσε πιθανά λάθη σου και φρόντισε την καριέρα σου. Ο τομέας των επαγγελματικών θα είναι ο πλέον ευνοημένος την περίοδο αυτή. Αν σήμερα νιώσεις την επιθυμία να ασχοληθείς με κάτι πρωτοποριακό και ακραίο, κάτι ασυνήθιστο ή εκκεντρικό, μην εκπλαγείς. Αφού δεν έχεις όρεξη να ασχοληθείς με τα τρέχοντα και τα καθημερινά, άφησε τη μέρα να πάρει ένα ξεχωριστό χρώμα. Αύριο πάλι τα σπουδαία. Ο Ερμής, κυβερνήτης του έρωτα, της ζωής, των παιδιών, της δημιουργίας βρίσκεται στο ζώδιο του Αιγόκερω και στον 9ο οίκο. Οι ανθρώπινες σχέσεις μπορούν να σου δώσουν το αίσθημα της ασφάλειας που χρειάζεσαι για να αντλήσεις δύναμη και να παλέψεις για ένα καλύτερο αύριο.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Ο Άρης σε τρίγωνο συνεργάζεται αρμονικά διοχετεύοντας δημιουργικά την ενέργεια. Η κακή σου ψυχολογία, το αίσθημα απομόνωσης, κάποια συναισθηματική ψυχρότητα, δεν είναι ό,τι καλύτερο για να φτιάξει τη μέρα σου στο χώρο της εργασίας σου. Μπορείς να ασχοληθείς με ό,τι απαιτεί υπομονή και επιμονή μόνη σου και να αφήσεις τις επαγγελματικές συναντήσεις για άλλη μέρα. Μια δυσκολία στην επικοινωνία, η πεσμένη σου διάθεση, δημιουργούν προβλήματα σε όλους τους τομείς και ιδίως στον αισθηματικό τομέα, αν είσαι σε σχέση. Κάνε υπομονή, απόφυγε τις επικοινωνίες, για να μην διαταράξεις ενδεχομένως περισσότερο κάποια σχέση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Το διάστημα που αρχίζει σήμερα σε ευνοεί ιδιαίτερα ώστε να πετύχεις τους στόχους στην καριέρα σου. Δεν υπολογίζεις την κούραση. Πρέπει όμως να προσέξεις, αν δεν είσαι ελεύθερη επαγγελματίας, να αποφύγεις ρήξη με προϊσταμένους ή συναδέλφους, επειδή δεν θα βλέπουν με καλό μάτι την πρόοδό σου. Η αυτοπεποίθηση αλλά και κάποια τύχη σήμερα, είναι τα όπλα σου για να χειριστείς άριστα τόσο τα επαγγελματικά σου, όσο και τα κοινωνικά σου ζητήματα. Πιθανή επαγγελματική έξοδος, κάποιο δείπνο με συνεργάτες. Με εκκεντρικότητα και πείσμα αντιμετωπίζεις σήμερα τις προκλήσεις της μέρας, αλλά στο τέλος της υπάρχει το ενδεχόμενο να μην είσαι η νικήτρια στον αισθηματικό τομέα. Σήμερα θα ξεχάσεις σκοτούρες και προβλήματα και θα το ρίξεις για λίγο έξω. Και το εννοώ το «έξω» γιατί έχεις τη διάθεση να διασκεδάσεις, να χαρείς, να φλερτάρεις. Καθόλου παράξενο να έχεις νέα από πρόσωπο που βρίσκεται μακριά, ή να δεχθείς ευχάριστη πρόσκληση.

ΛΕΩΝ
 Η Αφροδίτη, κυβερνήτης της καριέρας, των επαγγελματικών, βρίσκεται στο ζώδιο του Τοξότη και στον 5ο οίκο. Στα επαγγελματικά σου θέματα θα επιδιώξεις την υλική ασφάλεια με ανοίγματα. Μην αφήνεις σήμερα την κακή σου ψυχική κατάσταση να βάλει φρένο στην καριέρα σου και να σε κρατήσει στο σπίτι. Προσπάθησε να φανείς όσο γίνεται ρεαλίστρια. Ημέρα γεμάτη συναισθηματική ισορροπία και ψυχική ηρεμία. Ο έρωτας ή η αγάπη είναι η αιτία. Απόλαυσε μοναδικές στιγμές χαλαρότητας. Μόνο πρόσεξε πολύ γιατί ο κίνδυνος να φανείς σχολαστική, αδιάκριτη, ζηλότυπη κ.λ.π. παραμονεύει και σίγουρα δεν καλυτερεύει τη σχέση σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η Σελήνη, κυβερνήτης της καριέρας, των επαγγελματικών, βρίσκεται στο ζώδιο του Κριού και στον 7ο οίκο. Στα επαγγελματικά σου θέματα θα λειτουργήσεις συναισθηματικά με δυναμισμό και αποφασιστικότητα. Προσπάθησε λίγο να κουμαντάρεις και να μετριάσεις την καταναλωτική σου μανία. Τα μάτια σου δεκατέσσερα! Μην επιτρέψεις να σε εκμεταλλευθούν ή να σε εξαπατήσουν. Για την όποια αλλαγή θα χρειαστούν προσπάθειες, πριν φτάσεις στο τελικό αποτέλεσμα. Η ευχάριστη διάθεσή σου σήμερα, σε οδηγεί σε κάποια ευχάριστη έξοδο, ενδεχομένως δείπνο, όπου θα περάσεις ωραία, αν και θα αμφιταλαντεύεσαι μέχρι να πάρεις την απόφαση. Δεν χρειάζονται δισταγμοί. Μια έξοδος είναι μόνο.

ΖΥΓΟΣ
Αν θέλεις να έχεις επικοινωνία με συνεργάτες σου ή το κοινό, τώρα είναι η καλύτερη ευκαιρία. Ευνοείται ιδιαίτερα η επικοινωνία με γυναίκες. Αν σήμερα επικοινωνήσεις με το αγαπημένο σου πρόσωπο, μην κολλήσεις σε λεπτομέρειες, τόσο που να τον εκνευρίσει. Αν δεις ότι είναι κάπως διστακτικός, σκέψου ότι μπορεί να έχει κάποιο μικρό πρόβλημα το οποίο δεν θέλει να σου φανερώσει. Οι τίμιες προσπάθειες γίνονται θεμέλια για μελλοντικές εξελίξεις. Σκέψου πρώτα και μετά αποφάσισε και πράξε στον ερωτικό τομέα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Αστάθεια στις σκέψεις σήμερα! Θα υπάρξουν συζητήσεις και συμφωνίες σε επαγγελματικό επίπεδο, οι αμφιβολίες όμως θα σε ταλαιπωρούν. Πιθανά γεγονότα ή καταστάσεις που σχετίζονται με πρόσωπα που συμπαθείς θα σε αναγκάσουν να δεις καλύτερα κάποια επαγγελματικά σου ζητήματα, που τώρα περνούν προβλήματα, με μακροπρόθεσμη ευνοϊκή εξέλιξη. Αν θέλεις να προγραμματίσεις συνάντηση με τον αγαπημένο σου σήμερα είναι από τις καλές μέρες. Η αρμονία στα αισθήματά σου, μπορεί να διώξει κάθε συννεφάκι που έχει παρουσιαστεί.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Η συναισθηματική σου κατάσταση σήμερα είναι τέτοια που σου δημιουργεί ανασφάλειες και φοβίες. Έχεις την τάση να απομονωθείς και να μείνεις λίγο μόνη, να σκεφτείς, ακόμα και να ονειρευθείς, μακριά από τον κόσμο. Το οικογενειακό σου περιβάλλον ή κάποια γυναίκα, σε βοηθά να ξεπεράσεις κάποια προβλήματα που είχαν προκύψει και να απαλλαγείς από υποχρεώσεις ή βάρη. Μη σκαλίζεις το υποσυνείδητό σου και μην ξεθάβεις ενοχές και πάθη. Άσε όμως τη διαίσθησή σου να σε οδηγήσει στο σωστό δρόμο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ο Ουρανός σε τετράγωνο παρεμβάλει εμπόδια (τάση για ξαφνικές αλλαγές, απρόβλεπτο). Η λεπτομερής εξέταση επαγγελματικών σου υποθέσεων ευνοείται σήμερα. Με την επικοινωνία, ανταλλαγή μηνυμάτων, τηλεφωνημάτων, αλληλογραφίας, μπορείς να ασχοληθείς με τρέχουσες υποθέσεις, μόνο μην παρασυρθείς σε πολλές λεπτολογίες και βλέποντας το δέντρο, χάσεις το δάσος. Μια νοσταλγική διάθεση σε σπρώχνει σήμερα να επικοινωνήσεις με ανθρώπους που μοιράστηκες κοινά πιστεύω και είχατε κοινές επιδιώξεις. Ίσως έχεις διάθεση και να προσφέρεις σε κάποιους τέτοιους ανθρώπους τη βοήθειά σου. Σίγουρα όμως θα υπάρχει κάποιο μήνυμα ή τηλεφώνημα από κάποιον είχες ίσως ξεχάσει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ο Ερμής κυβερνήτης του έρωτα, της ζωής, των παιδιών, της δημιουργίας βρίσκεται στο ζώδιο του Αιγόκερω και στον 12ο οίκο. Μπορεί να νιώθεις ότι επαγγελματικά ελέγχεσαι από όλους, συνεργάτες ή προϊσταμένους, ότι όλοι σε κρίνουν, αλλά οι τρόποι σου βοηθούν σε οποιαδήποτε επαφή σου σήμερα. Πολύ πιθανό κάποιο επαγγελματικό γεύμα ή δείπνο, ιδίως με μεγαλύτερα άτομα. Μια αλλαγή σε συγκινεί και ας προκαλεί διάφορα συναισθήματα. Ωστόσο υπάρχει ασάφεια, αοριστία και υποσχέσεις απραγματοποίητες που θα πρέπει να προσέξεις! Όμορφα μάλλον θα κυλήσει η μέρα σου. Όλα βοηθούν σε αυτό. Μια έξοδος σε μέρος όμορφο με το αγαπημένο σου πρόσωπο, θα ήταν θαυμάσια, αλλά και στο σπίτι να μείνεις, θα είναι πολύ ευχάριστα. Εκείνο που πρέπει να προσέξεις, είναι η διάθεσή σου. Μπορεί να αλλάξει ξαφνικά και να φέρει τα πάνω κάτω.

ΙΧΘΕΙΣ
Την περίοδο που θα ακολουθήσει ευνοούνται τα επαγγελματικά θέματα. Οι συνεργασίες γίνονται πιο αρμονικές και η σχέση σου με άτομα ανώτερα στην ιεραρχία βοηθούν στην εξέλιξή σου. Ίσως να έχεις ιδιαίτερη εύνοια από κάποιο άτομο υψηλά ιστάμενο, που θα σου φανεί πολύ χρήσιμη. Αν έχεις δουλειές που σχετίζονται με το εξωτερικό σήμερα μάλλον θα σε απασχολήσουν. Ολόκληρη η μέρα θα χαρακτηριστεί από έντονο ερωτισμό, για τις single. Πολλές οι επαφές, πολύ διασκέδαση, πολλές οι γνωριμίες και πολύ σεξ! Το πλανητικό σκηνικό θα σε φέρει πολύ κοντά σε κάποιο άτομο που θα γνωρίσεις,  με μια ψυχική επαφή που είχες καιρό να αισθανθείς. Απλά μην βιαστείς να προχωρήσεις σε κάτι πιο μόνιμο.