Σε συμφωνία ήρθε η ΠΑΕ Παναχαϊκή μέσω του προέδρου της Κώστα Αποστολόπουλου με τη διοίκηση του ΝΠΣ Βόλου για την παρουσία 40 οργανωμένων οπαδών της Πατρινής ομάδας στο γήπεδο.

Έτσι, στο κυριακάτικο ντέρμπι ανάμεσα στις δύο ομάδες, οι οπαδοί της Παναχαϊκής θα έχουν τη δική τους ξεχωριστή θέση στο γήπεδο της Νεάπολης όπου αναμενεται με τις φωνές και τα συνθήματά τους να σπρώξουν την ομάδα προς το διπλό, φορώντας κανονικά τα κοκκινόμαυρα διακριτικά τους.

Ο Αχιλλέας Μπέος διαμήνυσε στον κ. Αποστολόπουλο ότι οι 40 οπαδοί δεν θα χρειαστεί να βγάλουν την κάρτα μέλους έξω από το γήπεδο, σε αντίθεση με την πολιτική της θεσσαλικής ΠΑΕ που ορίζει την έκδοση αυτής σε οποιονδήποτε θέλει να παρακολουθήσει εντός έδρας ματς, είτε είναι Βολιώτης ή φιλοξενούμενος.

Όπως αναφέρει το matchnews, η κάρτα μέλους κοστίζει 10 ευρώ ετησίως και εκδίδεται εύκολα με την προσκόμιση της ταυτότητας και κάποια ακόμη στοιχεία. Αν μεταβούν στο γήπεδο και μεμονωμενοι φίλαθλοι της Παναχαϊκής, αυτοί θα πρέπει να βγάλουν την κάρτα πριν αρχίσει το ματς, για τους 40 πάντως οργανωμένους ισχύουν τα παραπάνω.

Θετική εξέλιξη σε ένα γήπεδο φιλήσυχο και χωρίς πολύ κόσμο, με τους οπαδούς της Παναχαϊκής να στήνουν το δικό τους πάρτι στις εξέδρες.