2006: Μια φωτογράφιση δεκατρία χρόνια πριν. Kαλοκαίρι στην Κρήτη.

Τότε, η Ελεονώρα Μελέτη έκανε τα πρώτα της βήματα στην πρωινή ψυχαγωγική ζώνη, παρουσιάζοντας την εκπομπή «Πρωινός Καφές» στον ΑΝΤ1.

Πολλά έχουν αλλάξει από τότε: τόσο στην καριέρα της όσο και στη ζωή της. Μεσολάβησαν συνεργασίες με άλλους τηλεοπτικούς σταθμούς και εκπομπές διαφορετικού περιεχομένου. Ένας γάμος κι ένα παιδί.

H Eλεονώρα Μελέτη, μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram, μοιράστηκε ένα καρέ από μια φωτογράφιση -για λογαριασμό εβδομαδιαίου περιοδικού- με την υπογραφή ενός από τους καλύτερους επαγγελματίες φωτογράφους στην Ελλάδα αυτή τη στιγμή.

Μιλάμε για τον Δημήτρη Σκουλό. Τον φωτογράφο που το ευρύ κοινό γνώρισε την φετινή τηλεοπτική χρονιά από την συμμετοχή του στο Greece’s Next Top Model σε ρόλο κριτή.

Η Ελεονώρα Μελέτη ποζάρει στον φακό του με εντελώς διαφορετικό hairstyle (σσ. με την υπογραφή του Στέφανου Βασιλάκη), αέρινο φόρεμα και boho statement κοσμήματα.

Μπροστά από τον φακό του Δημήτρη Σκουλού έχουν περάσει δεκάδες διάσημες Ελληνίδες: ο φωτογράφος βρίσκει πάντα το μονοπάτι της προσωπικότητάς τους που ξέρει ότι θα μαγνητίσει και το αποτυπώνει με τον φακό του.