Η Αμερικανίδα τραγουδίστρια Λέιντι Γκάγκα εμφανίστηκε μετανιωμένη σήμερα επειδή συνεργάστηκε το 2013 με τον τραγουδιστή και παραγωγό Ρ.Κέλι, χαρακτηρίζοντας "τρομακτικά" τα γεγονότα για τα οποία κατηγορείται ο 51χρονος καλλιτέχνης. Οι κατηγορίες αυτές "δεν επιδέχονται υπεράσπιση", τόνισε, εκφράζοντας την υποστήριξή της στα θύματά του.

Ο Ρ.Κέλι, ο δημιουργός της επιτυχίας "I Believe I Can Fly", κατηγορείται για παιδεραστία, μετά τη μετάδοση, την περασμένη εβδομάδα, ενός ντοκιμαντέρ από το τηλεοπτικό δίκτυο Lifetime. Πολλές γυναίκες εμφανίστηκαν δημοσίως και τον κατηγόρησαν ότι είχαν σεξουαλικές σχέσεις μαζί του όταν ήταν ακόμη ανήλικες, κάτω των 16 ετών, ενώ εκείνος ήταν ενήλικας.

Άλλοι μάρτυρες διαβεβαιώνουν ότι ο Ρόμπερτ Σιλβέστερ Κέλι, όπως είναι το πραγματικό όνομά του, περιβαλλόταν από νεαρές γυναίκες τις οποίες μετέτρεψε σε "σεξουαλικές σκλάβες" και σήμερα είναι εντελώς αποκομένες από τις οικογένειές τους.

Η Λέιντι Γκάγκα μίλησε για την υπόθεση αυτή επειδή το 2013 ηχογράφησε με τον Ρ.Κέλι ένα τραγούδι, ο τίτλος και το περιεχόμενο του οποίου προκαλούν πολλά ερωτηματικά. Το τραγούδι τιτλοφορείται "Do What U Want With My Body", δηλαδή "Κάνε ό,τι θέλεις με το σώμα μου".

"Ως θύμα σεξουαλικής επίθεσης και εγώ η ίδια, τραγούδησα αυτό το κομμάτι σε μια σκοτεινή περίοδο της ζωή μου", εξήγησε σε ένα μήνυμα που ανάρτησε στον λογαριασμό της στο Twitter. "Ο σκοπός μου ήταν να δημιουργήσω κάτι ακραία προκλητικό και επαναστατικό (...) επειδή ήμουν θυμωμένη και δεν είχα ακόμη αντιληθεί το τραύμα που είχε επιφέρει στη ζωή μου", πρόσθεσε.