Καταιγιστικές εξελίξεις στην υπόθεση της Παναχαϊκής, μετά την επίσημη ανακοίνωση της ΠΑΕ που αναφέρει ότι ο επιχειρηματίας, Δημήτρης Δρόσος, πρόκειται να πάρει το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών της Πατρινής ομάδας, αυξάνοντας ταυτόχρονα το μετοχικό κεφάλαιο της εταιρείας. 

Ο Κώστας Κατσουράνης ετοιμάζει την δική του πρόταση και σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας "Γνώμη" φέρνει στην Πάτρα τον Ελληνοαυστραλό επιχειρηματία Θέμη Καλαθά, για να μιλήσει με τους συμμάχους και να προχωρήσει στην απόκτηση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της Πατρινής ομάδας. 

Ο Θέμης Καλαθάς είναι επιχειρηματίας της ελληνικής ομογένειας και έχει καταφέρει να δημιουργήσει μεγάλη επιχειρηματική δραστηριότητα, τόσο στην Αυστραλία όσο και στο Ντουμπάι, αλλά και στην Ελλάδα, ασχολούμενος με κατασκευές και σιδεροκατασκευές.

Οι επιχειρήσεις του έχουν μεγάλη οικονομική επιφάνεια και η συνάντηση που έγινε με τον Κώστα Κατσοράνη την περασμένη Τετάρτη στο Λαγονήσι της Αθήνας, έδειξε ότι ο ομογενής επιχειρηματίας είναι θετικός στην αγορά της Πατρινής ομάδας. Ο ίδιος γνωρίζει αρκετά καλά την Πάτρα, αλλά και την Παναχαϊκή και έχει έρθει αρκετές φορές στην αχαϊκή πρωτεύουσα. Αναμένονται έτσι εξελίξεις.