Δεν υπάρχει ούτε ένας Πατρινός, ούτε ένας φοιτητής που να μην έχει περάσει, έστω και μία φορά, από το Mods, Τετάρτη βράδυ.

Λίγο μετά τις 23:00 τα decks παίρνουν "φωτιά", με τους djs να ξεθάβουν ελληνικά και ξένα τραγούδια, από παλιότερες δεκαετίες.

Όσο κι αν θέλουμε να ακούμε νέα κομμάτια και να ανανεώνουμε και εμείς τη δική μας playlist, κάτι νιώθουμε όταν στα αυτιά μας, φτάνουν εκείνα τα ξεσηκωτικά τραγούδια του παρελθόντος.

Και τι πιο ωραίο, από το να βρισκόμαστε σε ένα ατμοσφαιρικό χώρο με την παρέα μας, το ποτό μας και να τα ακούμε, χορεύοντας μέχρι τελικής πτώσης;


Το Trash party, θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως το πιο φημισμένο event της Πάτρας, αφού εκτός του ότι μετράει αρκετά χρόνια παρουσίας, συγκεντρώνει όλη τη νεολαία της πόλης.

Το ραντεβού είναι δεδομένο και ποτέ δεν αλλάζει. Θα λέγαμε ότι η Τετάρτη, είναι η μοναδική μέρα που δεν χρειάζεται να ψάχνουμε που θα βγούμε και τι θα κάνουμε, γιατί πολύ απλά, υπάρχει αυτό το event, που και να θέλαμε δεν μπορούμε να του γυρίσουμε την πλάτη.

Έτσι, μεσοβδόμαδα παίρνουμε τους δρόμους που οδηγούν στην Ηφαίστου, για να βρεθούμε στο Νο1 party της Πάτρας.

Ρίξτε μια ματιά παρακάτω, ακολουθούν φωτογραφίες από την περασμένη Τετάρτη. Για άλλη μία φορά, έγινε χαμός!