Ο Γιάννης Αγγελάκας και οι 100°C ζωντανά στο Fuzz Live Music Club! ΤηνΠαρασκευή 5 και το Σάββατο 6 Απριλίου, ο κορυφαίος Έλληνας καλλιτέχνης θα μας χαρίσει δύο μοναδικές βραδιές που δεν μπορούν να συγκριθούν με τίποτα εκεί έξω.

Ετοιμαστείτε για μια αληθινή γιορτή με τη μουσική που αγαπάμε! Που μας κρατά συντροφιά από τις Τρύπες μέχρι και σήμερα. Από το "Μονάχα Από Τη Λύπη Σου", το"Αιρετικό", το "Ο Χαμένος Τα Παίρνει Όλα", το "Σιγά Μη Κλάψω" στα "Ακούω Την Αγάπη", "Ταξιδιάρα Ψυχή", "Δωσ' μου Λίγη Αγάπη Ακόμα", θα ζήσουμε συναισθήματα που μόνο ο Γιάννης Αγγελάκας μπορεί να προσφέρει, όλα αυτά τα χρόνια.

Δημιουργικός, ανατρεπτικός και ανήσυχος, μετατρέπει κάθε συναυλία σε μια ηχητική έκρηξη, γεμάτη συναισθηματική ένταση, αμεσότητα, νεύρο και ρυθμό, σε πλήρη συντονισμό με το πολυάριθμο κοινό του, το οποίο πολλαπλασιάζεται αγγίζοντας τις νεώτερες γενιές, αν κρίνουμε από τη... λαοθάλασσα που τον υποδέχεται τα τρία τελευταία χρόνια τον Ιούνιο στην Πλατεία Νερού!

Σχεδόν τρία χρόνια τώρα, μαζί με τη μπάντα του, τους 100°C, πειραματίζονται, γελάνε, γράφουν και ταξιδεύουν. Αποτέλεσμα όλων αυτών είναι πολλά και «δυνατά» live σε Ελλάδα και Ευρώπη, καθώς και ο δίσκος "Ήσυχα Τραγούδια Για Ανέμελα Λιβάδια". Με αυτόν στις αποσκευές τους αλλά και με τραγούδια από όλη την πορεία του Γιάννη Αγγελάκα, από τις Τρύπες έως σήμερα, θα ταξιδέψουν (και θα μας “ταξιδέψουν”) αυτό το χειμώνα σε διάφορα μέρη στην Ελλάδα και τη Μεγάλη Βρετανία.

Τους 100°C αποτελoύν οι: Λαμπρινή Γρηγοριάδου στην ακουστική κιθάρα, Αλέξης Αρχοντής στα τύμπανα, Γιάννης Σαββίδης στην ηλεκτρική κιθάρα, Γιώργος Αβραμίδης στην τρομπέτα, James Wylie στο σαξόφωνο και ο καινούργιος μουσικός στην μπάντα Ηλίας Μπαγλάνης στα πλήκτρα. Την επιμέλεια του ήχου έχει ο Γιώργος Ταχτσίδης.

Η προπώληση ξεκινάει προς 10 ευρώ και για περιορισμένο αριθμό εισιτηρίων. Μετά την εξάντλησή τους, θα συνεχιστεί προς 12 ευρώ. Στο ταμείο, η τιμή θα είναι 14 ευρώ.

Φυσικά σημεία / Καταστήματα Reload, Seven Spots, Wind, Ευριπίδης, στον πολυχώρο Yoleni's (Σόλωνος 9, καθημερινά 8:00-00:00, Σάββατο 9:00-00:00, Κυριακή 10:00-20:00), στο Viva Kiosk Συντάγματος (Πλ. Συντάγματος 4, καθημερινά 9:00-21:00, το λευκό περίπτερο) και στο Viva Spot Τεχνόπολης (μέσα στον χώρο της Τεχνόπολης, είσοδος από οδό Περσεφόνης, Δευτ-Σαβ 11:00-19:00)

Παρασκευή 5 και το Σάββατο 6 Απριλίου, Fuzz Live Music Club (Πειραιώς 209 & Πατριάρχου Ιωακείμ 1, Ταύρος, Αθήνα, 210 3450817