Η παίκτρια του Nomads Σίσσυ Ζουρνατζή, η οποία έκανε δημόσια πρόταση γάμου στον σύντροφό της, αποκάλυψε μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram ότι χώρισε και κατηγορεί τον πρώην σύντροφό της για κακοποίηση.

Η Σίσσυ Ζουρνατζή στο σχόλιο της φωτογραφίας αναφέρθηκε στον λόγο που την έκανε να πάρει την απόφαση να χωρίσει.

ΓΙΑΤΙ ΧΩΡΙΣΕΣ; Πες ένα λόγο που μπορούσε μια τέλεια σχέση να τελειώσει; Δέχτηκα πολλά μηνύματα από κοπέλες που ίσως να «θαύμαζαν» αυτή την σχέση. Και φτάνω στο σημείο να πω ότι τα social media απέχουν πολύ από την πραγματικότητα. Ο λόγος είναι αυτός που απεικονίζεται στην φωτογραφία. Είναι όταν το χαμόγελο μετατρέπεται σε φόβο και πόνο. Ποια το αξίζει αυτό καμία... Όσες βρίσκεστε σε μια τέτοια κατάσταση τρέξτε μακριά. Δεν αλλάζει. Δεν ντρέπομαι που το λέω γιατί στην αρχή αυτό γινόταν! Τώρα όμως προχώρησα και έφυγα. Στο Νomads μπήκα για να τον συγχωρέσω. Αλλά οι άνθρωποι δεν αλλάζουν. Ντρεπόμουν να χωρίσω να μην πει τίποτα ο κόσμος. Γιατί εγώ σαν γυναίκα εκτέθηκα όχι αυτός. Αυτά... νομίζω δεν υπάρχει λόγος να μπω σε λεπτομέρειες”.


Ο Χρήστος Γιάτσας απάντησε στα όσα του καταλόγισε η πρώην αγαπημένη του, με μια ανάρτησή του στο Facebook στην οποία έγραψε: «Το να χρησιμοποιεί κανείς μια τόσο όμορφη σχέση για λόγους μάρκετινγκ προκειμένου να γίνει σύμβολο… φεμινισμού και να κερδίσει likes, follows και συνακόλουθα διαφημίσεις είναι τουλάχιστον αποτρόπαιο και θλιβερό. Η πρόταση γάμου στο Nomads ήταν για λόγους εντυπωσιασμού; Αλλά δεν αρκούσε. Και είναι πραγματικά απάνθρωπο με τον πιο επονείδιστο τρόπο ανυποψίαστους ανθρώπους για να πετύχεις τους σκοπούς σου. Μείνετε μακριά από άτομα που διεκδικούν την αυτοπροβολή τους με κάθε τρόπο και ξεπουλάνε την προσωπική τους ζωή για μερικά κλικ και χρήματα. Ντροπή, αλλά και σε όσους στέλνουν απειλητικά μηνύματα επί τόπου χωρίς να γνωρίζουν την κατάσταση και κατά των οποίων επιφυλάσσομαι να κινηθώ νομικά».