To Blend υποδέχεται στο Steam έναν από τους πλέον ραγδαία ανερχόμενους djs και παραγωγούς και residents του ENTER. O Fabio Florido έχει αποδείξει ότι είναι ένα πρόσωπο που πρέπει να παρακολουθήσουμε στο μέλλον με «τα καλύτερα να μην έχουν έρθει ακόμα». O Ιταλός dj και παραγωγός σπούδασε στην Ακαδημία Giuseppe Verdi στο Prato της Ιταλίας. Έχοντας περάσει το μεγαλύτερο μέρος της νιότης του σε νυχτερινά κλαμπ και φεστιβάλ σε όλη την Ευρώπη, διέδωσε την προσωπική του πινελιά πάνω στην μουσική και διασκέδαση, χτίζοντας σιγά σιγά και με το πέρασμα του χρόνου τις γνώσεις του, ενώ τώρα βιώνει το clubbing από πρωτο χέρι. Το 2007 ο Fabio μετακόμισε στο Λονδίνο όπου πέρασε πολλές ώρες στο studio για να αναπτύξει το δικό του μοναδικό στυλ, που συνδυάζει techno και tech house - μέχρι την πρώτη κυκλοφορία του το 2011.
Περισσότερα EPs και remixes σε αρκετές ευρωπαϊκές δισκογραφικές ακολούθησαν, και σύντομα αναγνωρίζεται και υποστηρίζεται από καλλιτέχνες όπως οι Richie Hawtin, Dubfire, Luigi Madonna, Subfactral, Markantonio, Sasha Carassi και πολλούς άλλους. Περιστοιχισμένος από τη θετική υποστήριξη, ο Fabio εργάστηκε σκληρά για να διαμορφώσει το δικό του όραμα στη μουσική. Ποτέ ικανοποιημένος, βάζει τον εαυτό του σε μία συνεχή αναζήτηση της μουσικής, εργαλείων και νέου εξοπλισμού για να ξεχωρίζει από το πλήθος των ανερχόμενων djs.
Το 2012/13 πήγε τον Fabio σε ένα άλλο επίπεδο . Αφού μετακόμισε στην Ίμπιζα, ήρθε σε επαφή με εκείνους που του έδωσαν την αρχική έμπνευση, συμπεριλαμβανομένων των Richie Hawtin και του ENTER γενικότερα. Κατά την περίοδο αυτή ο Fabio ήταν τυχερός να ακούσει, να χορέψει και να βιώσει πολλές από τις δικές του παραγωγές να παίζονται από τους καλύτερους djs και στις πιο πολυσυζητημένες πίστες στον κόσμο.
Ο Fabio ανέλαβε τώρα τον έλεγχο της πίστας όπως ποτέ πριν και μέχρι το 2014 έγινε resident του ENTER events στο Space Ibiza, με εμφανίσεις σε διεθνή events του ENTER. Αυτή η συνεργασία είχε ως αποτέλεσμα να εκτοξευθεί η καριέρα του Fabio με την ταχύτητα του φωτός στο διεθνές κύκλωμα και πλέον τίποτα δεν τον σταματάει. Το Σάββατο 19 Ιανουαρίου μπαίνει στο booth του Steam για να κάνει αυτό που ξέρει κι απολαμβάνει περισσότερο από οτιδήποτε άλλο. Τη βραδιά του Fabio Florido στο Steam θα συμπληρώσουν οι resident djs του Blend, Mikee και Manolaco.

Entrance: 15€
Reserve :6936660260, 6981029016