Στην Πάτρα θα βρεθεί την ερχόμενη Δευτέρα 14 Ιανουαρίου, η Demy!

Η νεαρή τραγουδίστρια θα είναι παρούσα, στην ειδική avant premiere προβολή της ταινίας "Περιμένοντας τη Νονά", όπου συμμετέχει, στη Veso Mare.

Πρόκειται για μια αισιόδοξη και τρυφερή κωμωδία του Νίκου Ζαπατίνα, με φόντο το πανέμορφο νησί της Νάξου, ενώ γυρίσματα έγιναν και στην Κολονία της Γερμανίας!

H Demy υποδύεται τη Φαίδρα, μια νεαρή βοτανολόγο που έχει γεννηθεί στην Ελλάδα, αλλά έχει μεγαλώσει στη Γερμανία. Σε ένα ταξίδι της στην Ελλάδα γνωρίζει δύο τρομερά ενδιαφέροντες τύπους με τους οποίους ανακαλύπτει ότι τη συνδέει κάτι πολύ ιδιαίτερο και από εκεί ξεκινάει η περιπέτεια.

Πέρα από το ρόλο της, ερμηνεύει και το κομμάτι που "ντύνει" την ταινία.


Να σημειωθεί ότι το "παρών" θα δώσουν και οι πρωταγωνιστές Θανάσης Τσαλταμπάσης και Λευτέρης Ελευθερίου, καθώς και ο σκηνοθέτης Νίκος Ζαπατίνας.

Η ταινία θα προβληθεί στην Αίθουσα 5 στις 20:00, ενώ πριν την έναρξη δημοσιογράφοι και κοινό θα έχουν την ευκαιρία να κάνουν ερωτήσεις στους συντελεστές, να συνομιλήσουν και να φωτογραφηθούν μαζί τους.

Το έργο αναμένεται στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 17 Ιανουαρίου 2019.


Λίγα λόγια για την ταινία

Ο Ηρακλής και ο Αγησίλαος, δύο επιστήθιοι φίλοι με την προσδοκία επικείμενης κληρονομιάς στη Νάξο και μετά από ένα απροσδόκητο περιστατικό, εγκαταλείπουν την Αθήνα για το νησί. Η Φαίδρα, ελληνικής καταγωγής, κάνει το παρθενικό της ταξίδι στην Ελλάδα, παρά τις έντονες αντιδράσεις της μητέρας Ερμιόνης στη Γερμανία.

Η συνάντηση όλων στο νησί θα γίνει αφορμή για καταστάσεις ζωής… και θανάτου. Και ενώ οι κηδείες διαδέχονται η μια την άλλη, η ζωή βρίσκει τρόπο και αναγεννάται.

Επίσης παίζουν Λευτέρης Ελευθερίου, Demy, Κατερίνα Παπουτσάκη.

Διάρκεια: 93 λεπτά.


Περιμένοντας τη Νονά