Συνάντηση αναμένεται να έχει μέσα στις επόμενες ημέρες ο υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης με τον Κώστα Πελετίδη για το θέμα των Παράκτιων Μεσογειακών Αγώνων. 

Η επιστολή του δημάρχου στην οποία εκφράζει την ανησυχία του και τονίζει ότι δεν υπάρχει καμία ενημέρωση προς τον δήμο από την Οργανωτική Επιτροπή για την διοργάνωση των αγώνων, έχει τεθεί στα υπόψη του κ. Βασιλειάδη που αναμένεται να έρθει στην Πάτρα για να έχει συναντήσεις για το ζήτημα, τόσο με τον πρόεδρο της επιτροπής Άρη Μενεγή, όσο και με τους φορείς της πόλης. 

Η αλήθεια είναι ότι μέχρι ώρας στον χώρο του πρώην κολυμβητήριου Αγυιάς και ενώ μπήκαμε πλέον στο 2019, δεν έχει προχωρήσει καμία εργασία και δεν έχει γίνει κάτι που να δείχνει πως εκεί θα φιλοξενηθεί σε λιγότερο από εννέα μήνες το μεγαλύτερο μέρος της διοργάνωσης, αλλά και αποστολές των ομάδων που θα έρθουν στην Πάτρα. 

Το θέμα έχει φτάσει, σύμφωνα με τα έχουν γίνει γνωστά και στα αυτιά της Διεθνούς Επιτροπής Μεσογειακών Αγώνων που για την ώρα τηρεί μία στάση αναμονής. Από την άλλη πλευρά πηγές που έχουν να κάνουν με τους ανθρώπους που έχουν αναλάβει το όλο εγχείρημα λένε ότι παραμένουμε μέσα στα χρονοδιαγράμματα και ότι δεν υπάρχει κανένας φόβος ανησυχίας. 

Όμως οι αγώνες πώς θα γίνουν στην Πάτρα από την στιγμή που ο χρόνος τρέχει επικίνδυνα; Προφανώς θα γίνουν, αλλά το θέμα είναι πώς θα γίνουν. Ίσως τελικά το ζήτημα έχει να κάνει με την ποιότητα της διοργάνωσης και τον πήχη που έχει θέσει για αυτήν η ΓΓΑ και η κυβέρνηση...