Μπορεί να μην καταφέρνει να μαζέψει τους… έξι όλους και όλους βουλευτές του για να συνεδριάσει η Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματος του, μπορεί ένας ένας να… τραβούν γραμμή και να διαχωρίζουν τη θέση τους, ωστόσο ο Πάνος Καμμένος αποφάσισε να παρουσιάσει σήμερα το νέο σήμα του συγκυβερνώντος κόμματος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, το οποίο είναι βασισμένο… στις κόκκινες γραμμές που «τιμούν τους προγόνους μας»!

Σήμερα, Τετάρτη 9 Ιανουαρίου, ημέρα που στα Σκόπια ξεκίνησε η τελική διαδικασία για την επικύρωση των συνταγματικών αλλαγών και έτσι θα ανοίξει ο δρόμος ώστε να έρθει η Συμφωνία των Πρεσπών στην ελληνική Βουλή, ο Πάνος Καμμένος εμπνεύστηκε ένα σήμα που εστιάζεται στο μοτίβο «κόκκινες γραμμές», θέλοντας να κάνει έναν παραλληλισμό με την απόφασή του να μην δεχθεί τη συμπερίληψη του ονόματος «Μακεδονία» στην ονομασία της γειτονικής χώρας.

«Οι κόκκινες γραμμές είναι η περηφάνια μας…» ξεκινά το βίντεο στο οποίο αποτυπώνεται μια χοντρή κόκκινη γραμμή και συνεχίζει: «Οι κόκκινες γραμμές γράφουν την ιστορία μας».


Το νέο λογότυπο των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Σε μία χρονική συγκυρία που το κόμμα των Ανεξάρτητων Ελλήνων διέρχεται τη μεγαλύτερη κρίση του, στο νέο λογότυπο εμφανίζεται μία φαρδιά κόκκινη γραμμή και ακολουθεί με μπλε γράμματα το όνομα του κόμματος, ενώ ο αετός που πετούσε πάνω από το πρώτο λογότυπο, τώρα εμφανίζεται στην γραμμή του Α της λέξης «Ανεξάρτητοι».

Στο σποτάκι του κόμματος που δίνει προεκλογική χροιά τονίζεται: «Οι κόκκινες γραμμές τιμούν τους προγόνους μας, οι κόκκινες γραμμές είναι η ανεξαρτησία μας και η δύναμή μας. Τώρα πιο αποφασισμένοι από ποτέ».