Ξεκινούν μέσα στο επόμενο διάστημα οι εργασίες για την αναδιαμόρφωση και την ανακαίνιση του κτιρίου του Παλαιού Αρσάκειου, στην οδό Μαιζώνος, σε ένα έργο που όταν ολοκληρωθεί πρόκειται να στεγαστούν πλήθος δημοτικών υπηρεσιών. 

Μέχρι τότε όμως οι δομές που είχαν βρει στέγη σε αυτό το κτίριο θα πρέπει να μεταφερθούν. Η βασικότερη δομή του δήμου που φιλοξενούνταν τα τελευταία χρόνια στο παλαιό Αρσάκειο ήταν αυτή της Δημοτικής Ιματιοθήκης, σε μία αίθουσα με χιλιάδες ρούχα που δίνονταν στους άπορους και στους ανθρώπους που τα είχαν ανάγκη. 

Η Δημοτική Ιματιοθήκη βρίσκεται σε φάση μετακόμισης, με τους ανθρώπους του δήμου να έχουν ξεκινήσει την μεταφορά τους. Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά η Δημοτική Ιματιοθήκη θα μεταφερθεί σε κτίριο του Σκαγιοπούλειου, με τον δήμο να έχει έρθει σε επαφή με τους ανθρώπους του ιδρύματος. 

Τα ρούχα έτσι θα μεταφερθούν σε μεγάλο κτίριο που υπάρχει χώρος για να φιλοξενηθούν και το σημαντικότερο είναι ότι η Δημοτική Ιματιοθήκη θα παραμείνει στο κέντρο της Πάτρας.