Στο σκοτάδι, χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα συνεχίζει εδώ και μήνες να ζει ο 27χρονος Άγγελος Λαδάς στο σπίτι του στο Βαρθολομιό με την μητέρα του Αλεξάνδρα να προσπαθεί μέσα από δαιδαλώδεις γραφειοκρατικές διαδρομές να βγάλει άκρη για να ζήσει το παιδί της. Και σαν να μην έφθανε αυτή η περιπέτεια, ήρθε και η δέσμευση του τραπεζικού λογαριασμού που περιείχε τα χρήματα που έχει δώσει από το υστέρημά του ο κόσμος για τον Άγγελο.

Η Αλεξάνδρα Λαδά δίνει τον αγώνα της για την θεραπεία του γιου της αλλά την ίδια στιγμή έχει να δώσει σκληρότερο αγώνα με το σκληρό πρόσωπο του νόμου και την γραφειοκρατία. Στις 21 Απριλίου 2018 η «Πατρίς» είχε αναδείξει το θέμα με τίτλο στο «Σκοτάδι ο Άγγελος», αλλά από τότε όπως και η ίδια είπε σε συνέντευξή της στην ΕΡΑ Πύργου και στον Χρήστο Πλευριά δεν έχει αλλάξει τίποτα.

Ειδικότερα η κ Αλεξάνδρα δηλώνει στο patrisnews: "Ευχαριστώ ιδιαίτερα την δικηγόρο κ Βάντα Κοντούλη για τις νομικές υπηρεσίες που προσφέρει αφιλοκερδώς και όλο τον κόσμο που μας συμπαρίσταται! Το σπίτι δεν έχει ρεύμα, έχουμε κάνει πολλές ενέργειες. Εγώ δεν μπορώ να πληρώσω τα χρέη που είχαμε πριν. Με τα 730 ευρώ που παίρνει ο Άγγελος ως επίδομα δεν μπορώ να ζήσω όπως πρέπει το παιδί μου και να του παρέχω πιο πολλά πράγματα. Αυτή τη στιγμή ο Άγγελος ζει χωρίς ρεύμα, που είναι το βασικό γιατί δεν έχει θέρμανση, το αερόστρωμά του δεν έχει ρεύμα και γενικά είναι πάρα πολλά τα προβλήματα". 

Η μητέρα του Άγγελου αναφέρθηκε επίσης στη δέσμευση τραπεζικού λογαριασμού που περιείχε χρήματα στήριξης για τον Άγγελο: «Με 730 ευρώ πρέπει να του κάνω φυσιοθεραπείες, να φάει καλά, να πάρει τις βιταμίνες του και όλα αυτά έχουν κόστος. Δεν μπορώ να ζητάω απόδειξη από το σούπερ μάρκετ και να τους πληρώνω μετά από ένα μήνα! Δεν είναι σωστό. Ο κόσμος είχε δώσει κάποια χρήματα για να πληρωθεί το κέντρο αποκατάστασης στη Λάρισα. Η Εθνική Τράπεζα όμως μπλοκάρισε τον λογαριασμό. Αυτό είναι το κράτος που ζούμε δυστυχώς και ντρέπομαι…". 

Φωτογραφία: patrisnews