Κατηγορηματικός ότι δεν θα παραδώσει την έδρα του σε περίπτωση που ο Πάνος Καμμένος τον διαγράψει από τους ΑΝΕΛ, εμφανίστηκε ο Θανάσης Παπαχριστόπουλος.

«Αν σας διαγράψει ο Καμμένος θα παραδώσετε την έδρα;» ρωτήθηκε ο βουλευτής των ΑΝΕΛ απαντώντας «όχι». «Δεν την παραδίδω την έδρα
μου. Θα την παραδώσω την ημέρα που θα εκλείψει πιθανότητα πτωσης της κυβέρνησης» συμπλήρωσε ο κ. Παπαχριστόπουλος.

Παράλληλα υποστήριξε ότι «δεν προσχωρώ σε καμια κοινοβουλευτική ομάδα».

Ενόψει της συνεδρίασης της ΚΟ των ΑΝΕΛ ο κ. Παπαχριστόπουλος εκτίμησε στον ΑΝΤ1 ότι «εχω την αίσθηση ότι θα επικρατήσει ψυχραιμία, δεν προσφέρεται το κλίμα για ακραίους τόνους. Άλλο πράγμα να διαφωνείς και άλλο η μικροψυχία».

«Η ψυχραιμία είναι η καλύτερη συνταγή. Κανείς δεν ψέγει κανέναν επειδή έχει διαφορετική άποψη» πρόσθεσε σημειώνοντας ότι «η κυβέρνηση ξεκίνησε να χτυπήσει διαφθορά-διαπλοκή, δεν την ρίχνεις ποτέ και την αφήνεις να συνεχίσει το έργο της».

Όσο για τις επόμενες προσωπικές του κινήσεις είπε ότι «δεν αλλάζω κόμμα, εκλέχτηκα από τους ΑΝΕΛ και όταν εκπνεύσει το πλέγμα δράσης της κυβέρνησης φεύγω από βουλευτής».

Στην ερώτηση, τέλος, τι θα κάνει σε περίπτωση που του γίνει πρόταση να είναι στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ ο κ. Παπαχριστόπουλος απάντησε ότι «θα είμαι ελεύθερος πολίτης και θα αποφασίσω, Παρασκήνιο δεν υπάρχει με μένα, μόνο προσκήνιο».


Παπαχριστόπουλος για την στάση του στους ΑΝΕΛ