Κλειστά τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, στις Δημοτικές Ενότητες Αροανίας, Κλειτορίας και Παΐων του Δήμου Καλαβρύτων.

Κλειστά θα παραμείνουν τα σχολεία, στις Δημοτικές Ενότητες Αροανίας, Κλειτορίας και Παΐων του Δήμου Καλαβρύτων, ήτοι, Δημοτικό Σχολείο - Νηπιαγωγείο - Γυμνάσιο Ψωφίδας, Δημοτικό Σχολείο Πάου, Δημοτικό Σχολείο – Νηπιαγωγείο – Γυμνάσιο – Λύκειο Δάφνης και Δημοτικό Σχολείο - Νηπιαγωγείο – Γυμνάσιο – Λύκειο Κλειτορίας, σήμερα, Τετάρτη 09 Ιανουαρίου 2019, λόγω της συνεχιζόμενης κακοκαιρίας που πλήττει την περιοχή, των νέων χθεσινοβραδινών χιονοπτώσεων και του ολικού παγετού, λόγω των εξαιρετικά χαμηλών θερμοκρασιών που επικρατούν.

Η απόφαση ελήφθη, από τον Προέδρο της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας του Δήμου Καλαβρύτων και Προέδρου των Σχολικών Επιτροπών κ. Νικολάου Μαγκαφά, υπευθύνου του Δήμου Καλαβρύτων για τα θέματα παιδείας, ύστερα και από την εισήγηση - σύμφωνη γνώμη των διευθυντών και προϊσταμένων των σχολικών μονάδων, πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, των ανωτέρω σχολικών μονάδων.