Ιστορικές στιγμές έζησαν οι φίλοι της Παναχαϊκής στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ, με τους παίκτες της ομάδας να δίνουν και την ψυχή τους για την φανέλα και να καταφέρνουν μία από τις μεγαλύτερες νίκες της σύγχρονης ιστορίας των "κοκκινόμαυρων". 

Η κερκίδα της Πατρινής ομάδας ήταν ένα πραγματικό καμίνι, με την σκεπαστή του γηπέδου της Αγυιάς να είναι γεμάτη από κόσμο που δεν σταμάτησε να χορεύει και να τραγουδά για την Παναχαϊκή μέσα στο κρύο.

Οι παίκτες από την δική τους πλευρά έπαιξαν ένα από τα καλύτερα παιχνίδια τους, αιφνιδιάζοντας τους παίκτες του ΠΑΟΚ και δίνοντας μήνυμα στους μετόχους ότι αυτή η ομάδα πρέπει να μείνει όρθια γιατί της αξίζει.

Ο ΠΑΟΚ, που μέχρι τότε ήταν αήττητος, δεν κατάφερε να σβήσει τη φλόγα των παιδιών της Πατρινής ομάδας και φυσικά ούτε τη φωτιά στην κερκίδα, που αντίθετα τον παρέσυραν, με αποτέλεσμα να τους παραδοθεί. 

Ο τεχνικός της ομάδας Σωκράτης Οφρυδόπουλος αναφέρθηκε στην μεγαλύτερη νίκη της σύγχρονης ιστορίας της Παναχαϊκής, επισημαίνοντας ότι η νίκη των παικτών του ήταν δίκαιη γιατί η ομάδα του ήταν καλύτερη. Ευχαρίστησε επίσης τον κόσμο για την παρουσία του, τονίζοντας ωστόσο ότι ο ΠΑΟΚ παραμένει το φαβορί για την πρόκριση. 

Δείτε φωτογραφίες από την σελίδα "Κόκκινο Μαύρο" από το παιχνίδι της Παναχαϊκής με τον ΠΑΟΚ.