Νέο κύμα κακοκαιρίας έχει φτάσει ήδη στην Πάτρα και θα κυριαρχήσει για τις επόμενες ώρες. Η πρόβλεψη του Νικόλα Σερέτη για τον καιρό που θα κάνει την Τετάρτη και την Πέμπτη σε Πάτρα και δυτική Ελλάδα έχει ενδιαφέρον. 

"Σημαντική επιδείνωση του καιρού αναμένεται  από τα βορειοδυτικά που απασχολήσει μεγάλο τμήμα της χώρας το διήμερο Τετάρτη-Πέμπτη με ισχυρές βροχοπτώσεις, καταιγίδες και πυκνές χιονοπτώσεις αρχικά ακόμη και σε πολύ χαμηλά υψόμετρα στην βόρεια χώρα. Αιτία για την επιδείνωση αυτή βαρομετρικό χαμηλό το οποίο θα προσεγγίσει την χώρα μας από τα δυτικά-βορειοδυτικά.

Πιο συγκεκριμένα, για την δυτική Ελλάδα για την Τετάρτη αναμένονται βροχές και κατά τόπους ισχυρές καταιγίδες αρχής γενομένης από την Ήπειρο και το βόρειο Ιόνιο, φαινόμενα που μέχρι αργά το πρωί θα έχουν επεκταθεί σε όλα τα δυτικά.

Πυκνές χιονοπτώσεις αναμένονται σε όλα τα ορεινά καθώς και αρχικά, τις πρωινές ώρες, και σε περιοχές της Ηπείρου με χαμηλότερο υψόμετρο (π.χ.Ιωάννινα), όπου και το ψύχος παραμένοντας εγκλωβισμένο θα προλάβει την έλευση των φαινομένων.

Συνέχιση της κακοκαιρίας και την Πέμπτη με κατά περιόδους έντονες βροχοπτώσεις σε όλα τα δυτικά καθώς και πυκνές χιονοπτώσεις στις ορεινές περιοχές.Ουσιαστική βελτίωση του καιρού από τις προμεσημβρινές ώρες της Παρασκευής.Ισχυροί δυτικοί-νοτιοδυτικοί άνεμοι στο Ιόνιο που θα αγγίξουν τα 7-8 και κατά τόπους τα 9bf στα νότια τμήματα του πελάγους.

Κακοκαιρία, ως εκ τούτου, αναμένεται και στην πόλη της Πάτρας το ερχόμενο διήμερο αρχής γενομένης από τις αργά πρωινές-πρώτες μεσημβρινές ώρες της αυριανής ημέρας, με κατά περιόδους

Iσχυρές βροχές και καταιγίδες καθώς και ισχυρούς κατά περιόδους νοτιοδυτικούς ανέμους που πιθανόν στον Πατραϊκό κόλπο να αγγίξουν τα 7-8bf. Παράλληλα, πυκνές χιονοπτώσεις θα εκδηλωθούν στα ορεινά τμήματα του ν.Αχαιας άνω των 1000-1200 μέτρων".