Όλα είναι έτοιμα για το μεγάλο παιχνίδι που δίνει η Παναχαϊκή στις 17:00, στο γήπεδο της Αγυιάς, στο πλαίσιο του Κυπέλλου Ελλάδος, κόντρα στον ΠΑΟΚ που φέτος αποτελεί και το μεγάλο φαβορί για να πάρει το πρωτάθλημα. 

Οι οπαδοί της Πατρινής ομάδας πρόκειται να δώσουν και σε αυτόν τον αγώνα ένα δυναμικό παρών για να ενισχύσουν την αγαπημένη τους Παναχαϊκή, ενώ τα διοικητικά προβλήματα που υπάρχουν τους έχουν... πωρώσει ακόμα περισσότερο και για αυτό η κερκίδα που θα παρουσιάσουν θα είναι ακόμα πιο ζεστή, ανεβάζοντας την θερμοκρασία στα ύψη και σκορπίζοντας ντελίριο στον ναό των "κοκκινόμαυρων". 

Χαρακτηριστικές είναι οι αναρτήσεις στην σελίδα των Nortenos στο τελευταίο διάστημα που αναφέρουν τα εξής: "Πανέτοιμοι για ένα μεγάλο παιχνίδι και μια μεγάλη κερκίδα. Το "Παναχαϊκή, Παναχαϊκή" να ακουστεί σε όλη την Πάτρα και να υπενθυμίσει σε αυτούς που παίζουν εις βάρος της ομάδας ότι είναι πολύ μικροί μπροστά στην ιδέα της Παναχαϊκής.

Με πολύ φωνή και το κασκόλ μας, όλοι από νωρίς στο γήπεδο! Για να του ακούσουν εκεί ψηλά, αυτό που έπαιξαν στην Αγυιά και σου αφήσανε βαριά κληρονομιά". Όπως υποστηρίζουν πρόκειται για ένα ραντεβού με την ιστορία αφού μετά από μετά από πολλά χρόνια η ομάδα βρίσκεται στους 16 του κυπέλλου Ελλάδας και αυτοί είναι αποφασισμένοι για να την σπρώξουν σε μια μεγάλη νίκη. Μία νίκη που θα δώσει απαντήσεις και θα φέρει μια άλλη ψυχολογία στο στρατόπεδο της ομάδας.