Ικανοποίηση υπάρχει στους κύκλους του ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας για την πορεία της κεντρικής παραγωγής του Δημοτικού Περιφερειακού Θεάτρου για τον φετινό χειμώνα η οποία έχει ξεκινήσει να παίζεται στη σκηνή του θεάτρου "Απόλλων" και να εντυπωσιάζει το κοινό. 

Μιλάμε φυσικά για την θεατρική παράσταση της "Τρισεύγενης" που παρουσιάζεται από το ΔΗΠΕΘΕ στο πλαίσιο του αφιερώματος που κάνει το Δημοτικό Περιφερειακό Θέατρο, στη μνήμη και στο έργο του μεγάλου μας ποιητή, Κωστή Παλαμά, ο οποίος ως γνωστόν γεννήθηκε στην Πάτρα. 

Η "Τρισεύγενη" έχει αφήσει αρκετά θετικά σχόλια στο Πατρινό κοινό, τόσο για την ποιότητα της παράστασης, όσο και της παραγωγής, ενώ οι ηθοποιοί που πρωταγωνιστούν έχουν αποσπάσει καλές κριτικές από τους θεατρόφιλους της Πάτρας, ένα κοινό που φημίζεται για τις απαιτήσεις που έχει, αλλά και τις γνώσεις του πάνω στο θέατρο. 

Αρκετά καλά πηγαίνει η παράσταση και από πλευράς εμπορικής επιτυχίας αφού σχεδόν κάθε βράδυ το Δημοτικό Θέατρο Απόλλων είναι γεμάτο από κόσμο και οι θέσεις είναι sold out. Χαρακτηριστικές είναι οι δηλώσεις του καλλιτεχνικού διευθυντή του ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας Σταύρου Τσακίρη, για την πορεία της παράστασης της κεντρικής παραγωγής του Δημοτικού Περιφερειακού Θεάτρου. 

"Πάμε αρκετά καλά... Έχουμε sold out σχεδόν κάθε βράδυ από τη στιγμή που η παράσταση ανέβηκε στο θεατρικό σανίδι του Απόλλωνα και αυτό είναι αρκετά θετικό, αφού μας δίνει δύναμη για τη συνέχεια, ενώ δείχνει ότι ο κόσμος εκτιμά την δουλειά που έχει γίνει". Το έργο αποτελεί το μοναδικό θεατρικό έργο του Κωστή Παλαμά και αυτό από μόνο του, δίνει μια ιδιαιτερότητα στην παράσταση. 

Αξίζει να σημειωθεί πως το έργο είναι σε σκηνοθεσία του Κώστα Τσιάνου, σε μουσική Σταμάτη Κραουνάκη και σκηνογραφία του Άγγελου Αγγελή. Η παράσταση θα συνεχίζει να ανεβαίνει στο σανίδι του Δημοτικού Θεάτρου Απόλλων μέχρι το τέλος Φεβρουαρίου και ενδέχεται να υπάρξει και παράταση από την στιγμή που το έργο έχει επιτυχία και προσέλευση.