Το μεσημέρι της Δευτέρας στον Ιερό Ναό Παντανάσσης, έγινε η κηδεία της συνταξιούχου φαρμακοποιού, Ελένης Ρηγοπούλου – Σπηλιωτοπούλου που «έφυγε» από τη ζωή σε ηλικία 82 ετών, ενώ ακολούθησε η ταφή της στο Α’ Δημοτικό Κοιμητήριο Πατρών.

Ήταν κόρη του ιατρού - χειρουργού Παναγιώτη Ρηγόπουλου, ιδρυτή της ομώνυμης Γενικής Κλινικής Πατρών "ο Πρωτόκλητος" και αδερφή των ιατρών - χειρουργών Γερασίμου και Γεωργίου Ρηγόπουλου.

Σπούδασε στη Φαρμακευτική σχολή Αθηνών και μετά την αποφοίτησή της επέστρεψε στην Πάτρα και άνοιξε δικό της φαρμακείο, αρχικά στην οδό Αγίου Ανδρέου και ύστερα στην οδό Πατρέως και Κανακάρη που διατήρησε μέχρι και τη συνταξιοδότησή της.

Ήταν παντρεμένη με τον Βασίλειο Σπηλιωτόπουλου, Διευθυντή του Πρεβεντορείου και μετέπειτα του Καραμανδανείου Νοσοκομείου Παίδων, και είχε αποκτήσει 2 παιδιά, τη Σοφία που είναι Χημικός Μηχανικός και τον Κωνσταντίνο Σπηλιωτόπουλο, ιατρό καρδιοχειρουργό που μετεκπαιδεύτηκε στις ΗΠΑ και τώρα διατηρεί το ιατρείο του στην κλινική του Γεράσιμου Ρηγόπουλου στην οδό Κανακάρη, ενώ είναι και συνεργάτης ιατρός στο Νοσοκομείο Υγεία στην Αθήνα.

Το τελευταίο διάστημα αντιμετώπιζε πρόβλημα υγείας και ο θάνατός της σκόρπισε θλίψη σε όσους τη γνώριζαν.