«Να σου πω ένα παραμύθι το κουκί και το ρεβίθι…»
Βιωματικό Εργαστήριο Δημιουργικής Γραφής για τη συγγραφή παραμυθιών
Το Parts Patras Arts διοργανώνει για τις κρύες νύχτες του χειμώνα ένα Βιωματικό Εργαστήριο Δημιουργικής Γραφής με θέμα: «Να σου πω ένα παραμύθι το κουκί και το ρεβίθι…». Σκοπός του εργαστηρίου είναι να μιλήσουμε για τα παραμύθια που μας έλεγαν όταν ήμασταν παιδιά, για τα παραμύθια που κάτι σημαίνουν για μας, για τα παραμύθια που θέλουμε να αφηγηθούμε και δεν ξέρουμε το πώς. Μικροί και μεγάλοι θα συναντηθούμε το Σάββατο 12 Ιανουαρίου και ώρα 17:30-20:30 στο Parts Patras Arts για να ζεστάνουμε τις καρδιές μας με παραμύθια γεμάτα όνειρα, ελπίδα και μαθήματα ζωής!
Πληροφορίες
Τόπος διεξαγωγής εργαστηρίου: Parts Patras Arts
Διεύθυνση: Σατωβριάνδου 31
Δηλώσεις Συμμετοχής: 2610005252 (Parts Patras Arts)
Ημερομηνία: Σάββατο, 12 Ιανουαρίου 2019
Ώρα: 17:30-20:30
Κόστος Συμμετοχής: Γενική είσοδος 20 ευρώ και 15 ευρώ για ανέργους, φοιτητές και για όσους έχουν παρακολουθήσει προηγούμενα εργαστήρια-σεμινάρια στο Parts-Patras Αrts.
Πληροφορίες-Εγγραφές: Δευτέρα- Παρασκευή 13:00-21:00,Σάββατο 11:00-14:00
Εκπαιδεύτρια-Εμψυχώτρια: Ελένη Γκόρα, Φιλόλογος-Συγγραφέας ΜΑ (Μaster of Arts) στη Δημιουργική Γραφή, Υποψήφια Διδάκτορας Δημιουργικής Γραφής.
*Θα δοθούν σημειώσεις και βεβαιώσεις παρακολούθησης.
*Τα παραμύθια που θα προκύψουν, θα δημοσιευτούν στη σελίδα elenigkora.gr
*Αν το επιθυμούν οι συμμετέχοντες του εργαστηρίου, μπορεί να οριστεί και μία βραδιά αφήγησης παραμυθιών σε κάποιο καφέ της πόλης.
*Απαραίτητη η κράτηση θέσης.