Αναλυτικές προβλέψεις σύμφωνα με το myastro για τα αισθηματικά, τα επαγγελματικά, τα οικονομικά και την υγεία σας.

ΚΡΙΟΣ
Με την Αφροδίτη να περνά στον Τοξότη από σήμερα θα δεις τα σχέδια και τους στόχους σου να αναπτύσονται και να προχωρούν με μεγάλη ευκολία! Θέματα νομικής φύσης, ανώτερες σπουδές, βελτίωση των οικονομικών, επαφές με το εξωτερικό, όλα αυτά ευνοούνται αυτό το διάστημα και σε σένα μένει να κάνεις τις κατάλληλες κινήσεις. Αισθηματικά, οι μεν δεσμευμένοι προχωρούν σε επίσημες δεσμεύσεις οι δε αδέσμευτοι μπορούν να περιμένουν ένα μεγάλο έρωτα που θα δώσει νόημα στη ζωή τους!

ΤΑΥΡΟΣ
Με την Αφροδίτη να περνά στον Τοξότη η προσωπική σου ζωή παίρνει φωτιά με τον ερωτισμό και την γοητεία σου να είναι ιδιαίτερα έντονα! Είναι επίσης η στιγμή να αποκαταστήσεις μια φιλική σου σχέση που ταλαιπωρήθηκε από παρεξηγήσεις και ανούσιες λογομαχίες στο παρελθόν. Η νέα θέση της Αφροδίτης μπορεί να βελτιώσει σημαντικά και τις συνθήκες που επικρατούν στο επαγγελματικό σου περιβάλλον.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Με την Αφροδίτη από σήμερα απέναντι σου, σχέσεις και επαγγελματικές συνεργασίες αποσπούν το μεγαλύτερο μέρος της ενέργειας και της σκέψης σου γιατί θέλεις τόσο να αποκαταστήσεις τυχόν προστριβές και εντάσεις του προηγούμενου διαστήματος όσο και να ξεκινήσεις μια νέα επαγγελματική συνεργασία που θα έχει πολύ καλές προοπτικές και σε οικονομικό επίπεδο! Στο ερωτικό πεδίο οι υπάρχουσες σχέσεις κυλάνε πολύ όμορφα ενώ οι νέες γνωριμίες έχουν πολλές πιθανότητες να εξελχθούν σε κάτι μόνιμο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Με την Αφροδίτη να περνά στον Τοξότη αισθάνεσαι πολύ πιο αισιόδοξη σε σχέση με τα επαγγελματικά σου και τις προοπτικές που μπορείς να έχεις γενικότερα στην εργασία σου. Επίσης θα ασχοληθείς αρκετά με τη φυσική σου κατάσταση, τη διατροφή και την υγεία σου γενικότερα αφού χρειάζεσαι όλη σου την ενέργεια για να αποδώσεις στις καθημερινές σου ασχολίες. Στην αισθηματική σου ζωή μπορείς επιτέλους να εκδηλώσεις την ερωτική και σεξουαλική σου πλευρά που ως τώρα δεν άφηνες να φανεί…

ΛΕΩΝ
Με την Αφροδίτη από σήμερα στον Τοξότη η ζωή σου γίνεται πολύ πιο ενδιαφέρουσα και θα ασχοληθείς με πράγματα που σου δίνουν χαρά και ικανοποίηση μιας και το τελευταίο διάστημα σε κούρασαν αρκετά οι ευθύνες και οι υποχρεώσεις. Έχεις ταλέντα και ικανότητες τα οποία μπορούν να σου δώσουν μια δεύτερη πηγή εισοδήματος αλλά και να σου ανοίξει νέες προοπτικές. Αισθηματικά τα πράγματα μόνο βελτιώνονται και κυρίως ζωντανεύουν!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Με την Αφροδίτη από σήμερα στον Τοξότη θα ασχοληθείς με θέματα που αφορούν το σπίτι σου αν και σε μερικές περιπτώσεις αυτό μπορεί να προκαλέσει τριγμούς με κάποιους συγγενείς σου. Ίσως είναι η διάθεση σου να εκμεταλλευτείς οικονομικά ένα ακίνητο που δεν σου ανήκει εξ ολοκλήρου. Μπορεί επίσης να μετακομίσεις σε άλλη περιοχή, να αγοράσεις κατοικία ή να πουλήσεις αυτή που ήδη έχεις.

ΖΥΓΟΣ
Πολλές μετακινήσεις, επαφές, συζητήσεις και , γνωριμίες που στο μέλλον θα σου φανούν πολύ χρήσιμες φέρνει η Αφροδίτη στον Τοξότη! Με την επικοινωνία σου να είναι πολύ πιο βατή και εύκολη αυτό το διάστημα μπορείς να προωθήσεις τα σχέδια και τους στόχους σου στον επαγγελματικό σου τομέα και η πραγματοποίηση τους θα συνοδεύεται από βελτίωση των οικονομικών σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Από σήμερα που η Αφροδίτη περνά στον Τοξότη θα δεις τα οικονομικά σου να βελτιώνονται κα να καλύπτεις με μεγαλύτερη άνεση τις υποχρεώσεις σου, αλλά να κάνεις και κάποια έξοδα για την προσωπική σου ευχαρίστηση. Και η ερωτική σου ζωή παίρνει τα πάνω της είτε με ανανέωση του έρωτα σου είτε με μια νέα γνωριμία που υπόσχετα νύχτες πάθους!

ΤΟΞΟΤΗΣ
Με την Αφροδίτη στο δικό σου ζώδιο η γοητεία σου χτυπάει κόκκινο και γίνεσαι ιδιαίτερα δημοφιλής και αυτό φέρνει την ανανέωση στην ερωτική σου ζωή ! Είσαι περισσότερη αισιόδοξη και ανοικτή στις προκλήσεις και αυτό φέρνει και τις εξελίξεις στον επαγγελματικό τομέα. Αυτό που θα πρέπει να θυμάσαι είναι να αναζητάς λύσεις σε υπαρκτά προβλήματα αναπτύσοντας πρωτοβουλίες και να μην περιμένεις μαι τυπική έγκριση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Με την Αφροδίτη να περνά σήμερα στον Τοξότη θα ασχοληθείς με όσα σε ταλαιπώρησαν το προηγούμενο διάστημα κυρίως στην προσωπική σου ζωή και να πάρεις τις αποφάσεις σου για το πως θα κινηθείς στο μέλλον. Στο εργασιακό σου περιβάλλον υπάρχουν κάποια πρόσωπα που προσπαθούν να σε διαβάλλουν αλλά σύντομα θα αποκαλυφθούν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Με την Αφροδίτη να κινείται από σήμερα στον Τοξότη θα δεις την κοινωνική σου ζωή να γίνεται πιο πλούσια και ενδιαφέρουσα ενώ θα κάνεις νέες και σημαντικές γνωριμίες που θα σε βοηθήσουν να πετύχεις τους στόχους σου. Το εξωτερικό παίζει δυνατά στο μυαλό σου και είναι κάτι που στις μέρες που έρχονται θα το ψάξεις διεξοδικά. Ένας έρωτας μπορεί να γεννηθεί με ένα πρόσωπο που ως τώρα το έβλεπες φιλικά.

ΙΧΘΕΙΣ
Με την Αφροδίτη να περνά σήμερα στον Τοξότη θα έχεις σημαντικές ευκαιρίες στον επαγγελματικό σου τομέα τόσο για την εξέλιξη σου όσο και για την βελτίωση των οικονομικών σου, αρκεί να κάνεις και εσύ τις δικές σου προσπάθειες και να δείξεις στους κατάλληλους ανθρώπους τις ικανότητες σου. Η τύχη επίσης σε βοηθά αρκετά να βρεθείς στο σημείο την κατάλληλη στιγμή! Τα αισθηματικά σου με κάποιο τρόπο εμπλέκονται με τα επαγγελματικά σου και αυτό μπορεί να σε κάνει αντικείμενο σχολιασμού.