Είναι κλαμπ, αλλά όχι κλαμπ και έχει ένα νούμερο ιστορικό, που έχει γράψει σελίδες στην νυχτερινή διασκέδαση, που τα μαρτυράει όλα. Το Club 66 είναι το νέο νυχτερινό κατάστημα της Πάτρας που έχει φτιαχτεί για να υπακούσει τους νόμους της φύσης του και του ονόματος που φέρνει.

Είναι ένα μαγαζί για να ανατρέπει δεδομένες καταστάσεις και να τις εξισορροπεί στη συνέχεια με τον δικό του τρόπο, σκορπίζοντας στον "αέρα" της νύχτας, το μυστηριώδες "άρωμα" που βγάζουν αυτά τα μαγαζιά που αγαπούν την γνήσια αυθεντική λαϊκή διασκέδαση, αποφεύγοντας τα "πολλά - πολλά", τις άτεχνες επιτηδεύσεις και τις ποικίλες κατευθύνσεις. 

Το Club 66 είναι ένα μαγαζί που αγαπάει την "ταμπέλα" του και έρχεται για να σου προσφέρει αυτό που από την αρχή σου υπόσχεται. Λαϊκή μουσική και διασκέδαση από αυτές που οι παλιότεροι είχαν ζήσει τις περασμένες δεκαετίες, του '80 και του '90. Τίποτα περισσότερο, αλλά και τίποτα λιγότερο.


Είναι όμως αρκετά για να σε παρασύρουν στον σκοπό του και να σε κάνουν να διασκεδάσεις, να περάσεις όμορφα και καλά, μπαίνοντας σε αυτό βράδυ και βγαίνοντας με την πρώτη αυγή.

Ένα μαγαζί που σε παραπέμπει στις καλές εποχές των αυθεντικών "σκυλάδικων", με την βαριά και ντόμπρα ατμόσφαιρα, με αξιόλογα καλλιτεχνικά λαϊκά σχήματα που ξεχωρίζουν οι λαϊκές και γνήσιες φωνές. Με λίγα λόγια: Το Club 66 έχει μια προσωπικότητα και ένα χαρακτήρα ως μαγαζί που πλέον δύσκολα θα βρεις στην σύγχρονη νυχτερινή ζωή. 

Δείτε φωτογραφίες από το βράδυ του Σαββάτου και θα καταλάβετε.