Η νέα χρονιά φέρνει συγκλονιστικές ανατροπές στο «Τατουάζ».

Ο Στέφανος και η Όλγα προετοιμάζουν τον γάμο τους για τον Ιούνιο, την ώρα που οι γάμοι του Τόνυ με την Τατιάνα και του Ορφέα με την Ελένη, πλησιάζουν στο τέλος τους.

Σε φιάσκο όμως καταλήγει και η τελετή μεταξύ Νικόλα και Αθηνάς πάνω στα σκαλιά της εκκλησίας.

Κάποιες σχέσεις θα πάρουν τον δρόμο τους, ενώ άλλες θα δοκιμαστούν έντονα. Ο Ορφέας αρχίζει να χάνει την ψυχραιμία του. Η Ελένη βρίσκει παρηγοριά στην οικογένεια της, ενώ παράλληλα τους μιλάει ανοιχτά για τη σχέση της με τον Φίλιππο.

Ο Τόνυ και η Τατιάνα προσπαθούν να βρουν τα πατήματα τους, αλλά τίποτα πια δεν θα είναι όπως πριν. Η Αθηνά ανακοινώνει στον Νικόλα πως θα ντυθεί νύφη στο σπίτι του Σέκερη, μιας και αυτός θα τη συνοδεύσει στην εκκλησία. Η εμφάνιση του Χάρη στην Αίγινα για τις ανάγκες ενός ντοκιμαντέρ φέρνει αναστάτωση στη ζωή της Αφροδίτης.

Σύμφωνα με το tvέθνος, η Μαργκώ, στην προσπάθεια της να παρηγορήσει τον Τόνυ, ρίχνει λάδι στη φωτιά. Ο Ορφέας, εκτός εαυτού, προσπαθεί να ξεσπάσει την οργή του στην Ελένη, αλλά ένας απροσδόκητος περαστικός θα του χαλάσει τα σχέδια και η σύγκρουση μαζί του θα ανοίξει τον ασκό του Αιόλου...

Η επίθεση του Ορφέα στην Ελένη έξω από το σπίτι της οικογένειας Μελά θα πάρει διαστάσεις που κανείς δεν θα μπορούσε να φανταστεί. Ο Σωκράτης θα βγάλει από μέσα του μια πρωτοφανή βία εναντίον του Ορφέα και ένα μίσος που δείχνει να πυροδοτείται από την υποψία του για το ποιος είναι στ' αλήθεια ο πατέρας του.