Οι μουσικοί της Δημοτικής Φιλαρμονικής Δερβενίου καλωσορίζουν το νέο έτος 2019 με τη καθιερωμένη Πρωτοχρονιάτικη Συναυλία και κοπή της Πίτας της Φιλαρμονικής, που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 5 Ιανουαρίου 2019 και ώρα 7 μ.μ. στο Κλειστό Γυμναστήριο Δερβενίου!

"ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΝΑ ΧΑΜΟΓΕΛΟ" εκεινη τη βραδια, κοινό και μουσικοί! 

Ταυτόχρονα και με την ευκαιρία της όμορφης αυτής βραδιάς συγκεντρώνουμε τρόφιμα καί είδη πρωτης ανάγκης για τα παιδια που μεγαλώνουν στο σπίτι που λειτουργεί το "ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ" στην Αρχαία Κόρινθο, όπως αναγράφονται αναλυτικά στο flyer !

Όποιος επιθυμεί να βοηθήσει, μπορεί να επικοινωνήσει είτε με τους συλλόγους: 

Πολιτιστικό Σύλλογο Ευρωστίνης "Ευ Ζην" Ευρωστίνης, Πολιτιστικό καί Αθλητικό Σύλλογο Πύργου Κορινθίας, Πολιτιστικό Σύλλογο Ροζενών Ευρωστίνης, Πολιτιστικό Σύλλογο Λυκοποριάς, Πολιτιστικό Σύλλογο Απάνω Γιαλού, με τον Εμπορικό καί Επαγελματοκοβιοτεχνικό Σύλλογο Δερβενίου και περιχώρων, 

 είτε με τη Φιλαρμονική.

Στόχος είναι η συλλογή των αναγκών να έχει ολοκληρωθεί μέχρι τις 4 Ιανουαρίου, ώστε να παραδοθούν αμέσως μετα τη συναυλία.

Η παρουσία σας θα είναι ιδιαίτερα τιμητική για μας! 

Το μουσικό πρόγραμμα της συναυλίας έχει ως εξής:

1ο μέρος (εορταστικά)

1. Rockin’ Through the Snow (Jingle Bells)
2. Santa on Parade
3. Yo Christmas Tree
4. Sleigh Ride
5. The Rockin’ Drummer Boy
6. Winter Wonderland
7. Jingle Bell Rock

Εκπλήξεις αναμένονται στο β' μέρος του μουσικού πρόγραμματος της Φιλαρμονικής, αφού εκεί θα μεταβληθεί σε ροκ-ποπ μπαντα και όχι μόνο!

Η συνέχεια...επί σκηνης με "Don't Stop Me Now" των Queen, "Boulevard of Broken Dreams" απο τους Green Day κλπ.

Διευθύνει ο αρχιμουσικός της Δημοτικής Φιλαρμονικής
Δερβενίου, κ. Παναγιώτης Παναγάκος.