Γονείς για τέταρτη φορά ετοιμάζονται να γίνουν η Κιμ Καρντάσιαν και ο Κάνιε Γουέστ, σύμφωνα με δημοσίευμα του US Weekly. Το μωρό, που σύμφωνα με το δημοσίευμα θα είναι αγοράκι, αναμένεται να γεννηθεί τον ερχόμενο Μάιο.

Η διάσημη τηλεπερσόνα και ο ράπερ σύζυγός της θα φέρουν στον κόσμο το νέο μέλος της οικογένειάς τους μέσω παρένθετης μητέρας. Όπως αναφέρει μάλιστα το αμερικανικό περιοδικό, πρόκειται για την ίδια παρένθετη μητέρα που έφερε στον κόσμο το τρίτο του παιδί, την κόρη τους Σικάγο, τον Ιανουάριο του 2018.

Και μπορεί τον τελευταίο καιρό πολλά δημοσιεύματα να φέρουν το ζευγάρι στα πρόθυρα διαζυγίου και να μιλούν για αγεφύρωτες διαφορές στη σχέση τους, η ίδια η Κιμ Καρντάσιαν πάντως φέρεται να δήλωσε σε φίλο της ότι επιθυμούν με τον άντρα της να κάνουν μια μεγάλη οικογένεια. «Ο Κάνιε θέλει επτά παιδιά» δήλωσε η 38 ντίβα των social media. Η λύση της παρένθετης μητέρας, τέλος, επελέγη γιατί η ίδια η Κιμ Καρντάσιαν δεν μπορεί πλέον για ιατρικούς λόγους να φέρει στον κόσμο ένα ακόμη παιδί.